Cutremur în showbizul din România. Smiley, martor într-un dosar de pedofilie. S-a întâlnit cu una dintre fetele abuzate

Cutremur în showbizul din România. Smiley, martor într-un dosar de pedofilie. S-a întâlnit cu una dintre fetele abuzate
Cutremur în showbizul din România. Smiley, martor într-un dosar de pedofilie. S-a întâlnit cu una dintre fetele abuzate

Caz uluitor! O tânără în vârstă de 14 ani a fost abuzată de un om de afaceri de 50 de ani, chiar cu acordul mamei. Astfel, o mamă și-a ”vândut” fiica de 14 ani unui om de afaceri de 50 de ani. Acest bărbat a abuzat minora, cu care a întreținut relații intime, iar femeia care i-a dat viață a fost conștientă în tot acest timp de gestul făcut.

Cutremur în showbizul din România. Smiley, martor într-un dosar de pedofilie

De menționat este că în acest dosar se regăsește și numele lui Smiley, celebrul artist.

Adolescenta în vârstă de 14 ani l-ar fi cunoscut pe bărbatul care a abuzat-o în urmă cu un an și jumătate, pe când a avut o relație cu una dintre colegele ei de clasă. Iar când a aflat că familia minorei are probleme financiare, bărbatul s-a oferit să le cumpere un apartament în Dej, acolo unde s-au mutat tânăra, dar și cei doi frați și mama lor. Bărbatul ar fi venit des în apartament pentru a întreține relații intime cu adolescenta.

„În perioada ianuarie 2019 – decembrie 2019 a desfăşurat în mod constant raporturi sexuale, acte sexuale orale sau anale, cu persoana vătămată minoră T.I. (în prezent în vârstă de 15 ani), abuzând de poziţia sa recunoscută de încredere sau de autoritate asupra minorei precum şi de situaţia deosebit de vulnerabilă a acesteia ca urmare a situaţiei de dependenţă psihică şi materială”, sunt informațiile menționate în rechizitoriu.

Omul de afaceri avea cunoștințe în rândul muzicienilor

Tatăl fetei ar fi aflat, de asemenea, ce se întâmpla în apartamentul în care fiica locuia. Ar fi alertat autoritățile, iar pentru a putea face rost de probe au fost implementate dispozitive de înregistrare în dormitorul tinerei. Astfel că probele au fost incriminatorii în cazul bărbatului, despre care s-a adeverit că a abuzat de minoră.

Mama fetei a fost conștientă tot timpul de ceea ce pățea fiica sa, iar oamenii legii au hotărât ca atât ea, cât și omul de afaceri să fie trimiși în judecată. Bărbatul a fost arestat încă de anul trecut, iar procesul va începe în septembrie anul acesta.

Milionarul are un restaurant în Portugalia și se mai ocupă și de importuri cu fructe de mare în România. De asemenea, se presupune că acesta avea multe cunoștințe în rândul muzicienilor. El ar fi ademenit mai multe fete cu promisiunea că le va ajuta să înceapă o carieră în muzică. Iar pentru a fi credibil, acesta l-ar fi chemat chiar și pe Smiley de multe ori pentru a le cunoaște pe minore.

Aceste informații au fost confirmate de una dintre victime, pentru Știrile Kanal D, după ce a declarat că artistul a venit la ea acasă cu staff-ul, după care a fost chemată la un concert. Mai mult decât atât, există și o poză cu Smiley și adolescenta de 14 ani de care a abuzat omul de afaceri. Contactat fiind de jurnaliștii de la Știrile Kanal D, Smiley a precizat că nu știe nimic despre acest caz și nu vrea să comenteze.