Ce studii are, de fapt, Smiley. Când a început să compună muzică

Ce studii are, de fapt, Smiley. Când a început să compună muzică
Ce studii are Smiley și când s-a apucat de muzică?

Pe Smiley îl cunoaște o țară întreagă, iar de ani buni se bucură de o constantă aparte în viața sa – cariera fulminantă de care are parte. Cu toate că este mereu prezent pe micile ecrane, mulți nu cunosc diverse detalii despre acesta. Ce studii are artistul și când a început să compună muzică?

Ce studii are Smiley și când a început să compună muzică?

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, se bucură de ani buni de o carieră cum mulți artiști și-ar fi dorit. Fanii au făcut cunoștință cu el în anii 2000, pe când se bucura de toată atenția românilor datorită succesului trupei Simplu în care era. Cu toate că părea un proiect care promitea mult, soarta a decis altceva, așa că băieții s-au despărțit, iar Smiley și-a început cariera solo.

Deși știa că vrea să urmeze muzica, acesta a urmat cursurile de chitară ale Liceului de Artă din Ploiești, iar mai apoi a șocat cu alegerea făcută. Deși mulți ar fi crezut că are studii superioare muzicale, a ales să dea la Facultatea de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice. Artistul se îndrăgostea și mai tare de artă, așa că în clasa a X-a a început să compună muzică pe calculator. Nu a uitat acest lucru, astfel că a continuat în paralel cu facultatea și pasiunea ce-l făcea să se simtă viu.

Ce studii are Smiley și când s-a aucat de muzică?
Ce studii are Smiley și când s-a aucat de muzică?

„La mine a plecat din pasiune”

„Dacă mă întrebi acum cum era muzica aceea, era clar proastă. Atunci însă au început să apară tot soiul de trupe: dacă aveai un prieten în faţa blocului, îţi făceai o trupă. La mine a plecat din pasiune şi din dorinţa de a face ceva în timpul liber. Am rămas cu aceeaşi gaşcă de prieteni din generală şi în liceu, şi am rămas chiar mult mai legat de ei faţă de colegii de liceu. În liceu eram responsabil cu entertainingul şi eram un fel de purtător de cuvânt, revoluţionarul, dacă ceva nu era bine, eu eram cel care exprima asta în numele tuturor. Lucrul ăsta mi-a prins bine”
Smiley

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI