22 feb. 2020 | 14:55

Scandal la Românii au Talent, după ce Bianca Maria Purice a urcat pe scenă. Acuzații grave pentru juriul de la PRO TV

Știri generale
Scandal la Românii au Talent, după ce Bianca Maria Purice a urcat pe scenă. Acuzații grave pentru juriul de la PRO TV
Scandal la Românii au Talent

Bianca Purice a uimit juriul cu talentul ei. Micuța în vârstă de nouă ani a executat în ediția cu numărul trei al emisiunii ”Românii au talent”, sezonul 10, un număr perefect de contorsionism, reușind să strângă patru de DA.

Scandal la Românii au Talent, după ce Bianca Maria Purice a urcat pe scenă

”Simt emoticoane de fericire și de emoție”, a declarat Bianca Purice înainte de întrarea în scenă. A declarat că matematica îi place cel mai mult la școală. Mică și flexibilă, aceasta i-a lăsat mască pe spectatori. ”Ești o dulceață, știi?!”, a replicat Florin Călinescu, după vizionarea momentului. Ropote de aplauze s-au auzit la finalul momentului cu adevărat spectaculos. ”Din ce ești făcut, copilule”, a spus Smiley. Juriul s-a ridicat în picioare, după numărul ei. ”Fantastică ești„ , a declarat Mihai Petre. ”Mă topesc”, a spus Andra. A plecat acasă cu patru de DA!

Doar că juriul nu i-a dat Golden Buzz, iar fanii s-au alertat imediat pe conturile de socializare: ”Eu nu înțeleg ceva. De ce momentele cu voce iau butonul auriu. Fetița asta merita din plin acel Golden Buzz, dar mai bine îl dăm cuiva care cântă și acestei fetițe care muncește fără oprire ca să realizeze ceva îi dăm niște DA. Mai era și fetiță”, se arată într-unul dintre mesale postate pe rețelele de socializare.

Bianca Maria Purice i-a uimit pe jurați

Bianca Maria Purice i-a uimit pe jurați

Discuțiile dintre fani s-au încins imediat pe Internet, acestea împărtășind punctul de vedere al internautului care și-a expus opinia.

Discuții aprinse pe Internet

Discuții aprinse pe Internet

Cine a luat Golden Buzz-ul

Reamintim că Golden Buzz-ul din seara precedentă i-a fost acordat lui radu Palaniță, un mecanic auto care a interpretat o piesă și care a precizat pe scenă că a descoperit relativ recent, la o petrecere, că poate cânta. De altfel, acesta participase și la ”Vocea României”, dar nu reușise să întoarcă niciun scaun. ”De felul meu sunt o persoană mai tăcută”, a replicat acesta, înainte de urcarea pe scenă. ”Am descoperit în urmă cu patru ani să cânt”, a spus Radu pe scenă. ”Ce timbru frumos!”, a replicat Andra. ”Nu-mi explic asta, a fost nevoie de o beție ca să-ți dai seama că poți să cânți?!”, a mai continuat artista. A plecat acasă cu patru de DA. Iar Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz-ul. ”Vreau să te responsabilizez” a spus Florin Călinescu.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Unul dintre cei mai bogați români, alături de soție. Rar a fost văzut în asemenea momente
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Ion Iliescu va fi înmormântat în cimitirul Sfânta Vineri! Și-a pregătit locul de veci
Capital.ro
O nouă fabrică se va deschide în România | Ministrul Economiei: ”Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă”
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Vom fi OBLIGAȚI să REPARĂM electrocasnicele STRICATE. CÂND se va APLICA
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro