Românii au Talent: Theodor i-a uluit pe jurați și a primit Golden Buzz. Ce poate face băiețelul este unic

Românii au Talent: Theodor i-a uluit pe jurați și a primit Golden Buzz. Ce poate face băiețelul este unic
Theodor i-a uluit pe jurați și a primit Golden Buzz

A uimit și a trecut în semifinală, datorită lui Andi Moisescu, care și-a pus ”toți banii pe el”, apăsând Golden Buzz-ul. Nu a înțeles exact ce înseamnă ”premiul”, dar cu siguranță va afla, și dacă nu acum, atunci când va fi mare. Cert este că Theodor Marcu va fi un om mare!

Ce poate face Theodor, băiețelul unic ce a primit Golden Buzz

A spus că îl cheamă Theodor Marcu, că are 6 ani și 7 luni și vrea să fie ”geniul tuturor lucrurilor”. Întrebat dacă are emoții, a recunoscut că da, menționând că ”sunt undeva în burtă”. Talentul său: face calcule japoneze. Deși e clar că îi place matematica, spune că e îndrăgostit și de muzică și că gimnastica îl relaxează. „Mi-aș dori să ajung la Mozart, ca Beethoven, Schubert”.

Theodor i-a uluit pe jurați și a primit Golden Buzz. Ce poate face băiețelul este unic
Theodor Marcu, 6 ani

„E de pe altă planetă. Oricum, după fiecare sezon, scade vârsta copiilor care reușesc să mă impresioneze. Ești genial! Ești foarte tare!”, i-a spus Andi micuțului.

„Sunt șocat de-a dreptul”, și-a spus Smiley uimirea.

„De toate meseriile”, a zis micuțul, întrebat de Andi ce dorește să se facă atunci când va fi mare.

Noutatea sezonului

Săptămâna trecută, emisiunea a dat startul edițiilor din sezonul 10, cu Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre, în rol de jurați. Noutatea sezonului a reprezentat-o faptul că fiecare jurat are dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și îi conving că merită să se propulseze direct în semifinale. La fel stă situația și în cazul gazdelor emisiunii, Smiley și Pavel Bartos.

„Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte și de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple și să reacționez cât mai firesc în funcție de momentele care apar pe scenă. Abia aștept să mă bucur de spectacol”, a spus Mihai Petre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI