17 iun. 2021 | 12:34

Scandal la Chefi la Cuțite, după ce Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9: „Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță”

Monden
Scandal la Chefi la Cuțite, după ce Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9: „Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță”
Scandal la Chefi la Cuțite, după ce Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9: „Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță”

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 Chefi la Cuțite, fiind prima femeie care obține marele premiu. Ea a fost surprinsă de faptul că jurații i-au apreciat mâncarea.

Scandal la Chefi la Cuțite, după ce Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9

A izbucnit în plâns, i-a declarat dragostea lui Chef Cătălin Scărlătescu și le-a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o să pregătească meniul a la carte.

Alex a fost cel care a ajutat-o pe Narcisa să facă meniul care i-a impresionat pe jurați. După ce ea a câștigat marea finală, deși a fost felicitată de aproape toți cei din platou, au existat și voci care i-au contestat victoria.

Una dintre ele a fost cea a lui Ștefan Borleanu, cuțitul de aur din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, care nu a ajuns în finală.

Ștefan s-a arătat nemulțumit de faptul că Naricsa a câștigat Chefi la Cuțite . El a fost dezamăgit de faptul că nu a câștigat Cătălin Amarandei, omul echipei albastru din finală.

Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu: „Sunt cel mai frustrat concurent”

În plus, Ștefan Borleanu a fost cel care a ajutat-o pe Elena să construiască meniul pentru finală. Elena, din echipa verde, ar fi vrut să îl ia pe Ștefan ca ajutor lângă ea, însă Cătălin a ales primul, așa că i l-a „furat”.

„N-am știut să joc sezonul ăsta. Poate mă înscriu în sezonul 10 și vin cu lecțiile învățate. Mă duc și eu la bunică-mea, iau și eu două rețete, fac de două ori tochitură și poate am și eu șanse de finală în sezonul 10. Aia e. Sunt cel mai frustrat concurent al sezonului 9′, a spus Ștefan Borleanu, la Chefi la cuțite.

El a continuat pe Instagram, după ce Chef Florin Dumitrescu a declarat că Narcisa i-a învățat pe toți o lecție: aceea de a nu avea prejudecăți, în timp ce Cătălin Scărlătescu le-a transmis tuturor să nu subestimeze pe nimeni.

„Îmi pare rau să vă contrazic Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învătăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show’, a scris Ștefan Borleanu pe Instagram.

Consider că Narcisa i-a învățat pe mulți o lecție astăzi. Prejudecata este cea mai urâtă chestie pe care poți s-o aduci în discuție de fiecare dată’, a spus Florin Dumitrescu.

Ștefan Borleanu: „Bucătăria pentru mine înseamnă mai mult decât o tocăniță”

Ștefan Borleanu i-a felicitat pe cei cu care a legat prietenii, în special pe Elena Matei, spunând că se bucură că a avut meniul în finală, chiar dacă nu e a fost el cel care l-a executat.

Concurentul s-a declarat nemulțumit, pentru că a avut gust în farfurie și tehnică. El a și recunoscut că este frustrat din cauza situației.

„Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să ma frustreze situația, dar am trecut peste.

Bucătăria pentru mine înseamnă mult mai mult decat o tocăniță, suntem in 2021 și trebuie sa evoluam, să ne ajutăm de tehnologie.

Mă bucur totuși că am avut meniul în finală, chiar dacă nu am fost eu cel care l-a executat. Felicitari Elena Matei, te-ai descurcat bine! Câștigul cel mai mare a fost altul, am legat prietenii cu niște oameni speciali de la care cu siguranță am ce să învăt!

Felicitări Cătăllin Amarandei, Alex Bădițoaia, Florin Revesz, Riki Watanabe, Valentina Ioniță, Keed! Am mai multe de demonstrat în afara acestui show!’, a mai scris concurentul pe Instagram.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro