17 iun. 2021 | 07:53

Narcisa Birjaru, reacție incredibilă după câștigarea Chefi la cuțite sezonul 9: ‘Și țiganii sunt oameni’

Monden
Narcisa Birjaru, reacție incredibilă după câștigarea Chefi la cuțite sezonul 9: ‘Și țiganii sunt oameni’
Narcis Birjaru, reacție incredibilă după câștigarea Chefi la cuțite sezonul 9: ‘Și țiganii sunt oameni’

Narcisa Birjaru este marea câștigătoare a Chefi la Cuțite sezonul 9. Tânăra a izbucnit în lacrimi când a auzit că a reușit să obțină marele premiu de 30.000 de euro.

Narcisa Birjaru, reacție incredibilă după câștigarea Chefi la cuțite sezonul 9

Câștigătorul finalei s-a aflat mai devreme, după un articol pe surse care o dădea câștigătoare pe tânăra de etnie romă. Multe voci din spațiul online au contestat abilitățile ei și au acuzat o regie din partea producătorilor emisiunii.

Chef Florin Dumitrescu a fost cel care a ținut să precizeze că gustul din farfurie nu are nicio legătură cu etnia sau religia, iar „tatuajele și termometrul nu te fac bucătar”.

Înainte să câștige marele premiu, Narcisa a vorbit despre faptul că este subestimată de mulți din cauza etniei sale. Chef Scărlătescu a ținut și el să precizeze în fața tuturor concurenților că prejudecățile nu își au locul în această competiție.

„În bucătărie lucrăm împreună, nu contează culoarea, etnia sau religia”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Narcisa a știut că mesajul bucătarului a fost adresat ei. Tânăra a spus că multă lume are o problemă cu etnia romă și că va face tot ce îi stă în putință să dovedească faptul că merită să câștige finala.

„Cred că chef s-a referit la mine. Multă lume are o problemă cu etnia mea, dar sper că astăzi o să le dovedesc că și țiganii sunt oameni ca și ceilalți”, a spus Narcisa Birjaru, înainte de a afla că a câștigat Chefi la Cuțite sezonul 9.

Narcisa Birjaru: ‘Și țiganii sunt oameni’

Ea a izbucnit în lacrimi și a început să țipe de fericire. Nu i-a venit să creadă că a câștigat și s-a declarat șocată, mai ales că este prima femeie din istoria competiției care a câștigat marele premiu.

”A fost șoc, nu mă așteptam să câștig sezonul 9 Chefi la cuțite. E cea mai mare bucurie a mea, nu mă așteptam. Pur și simplu eu aici n-aș fi putut să ajung fără echipa mea”, a spus Narcisa la aflarea veștii.

Chef Cătălin Scărlătescu i-a promis Narcisei că o va lua să lucreze la el în restaurant. După ce a uimit la mai multe probe individuale cu preparate precum „tocăniță țigănească” sau „prăjitura lui mamaie”, Narcisa l-a convins pe chef că își merită locul în finală.

„Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a spus Scărlătescu.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Cum s-au descoperit abuzurile socrului Prințesei Diana, Mohamed Al Fayed
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Ordinul a intrat în vigoare în toată România. Se dau amenzi usturătoare
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
SE SCHIMBĂ LEGEA! Cine plătește pentru lucrările care se fac LA BLOC
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro