Scandal cu Meghan Markle în prim-plan. Palatul Regal nu a publicat concluziile anchetei

Scandal cu Meghan Markle în prim-plan. Palatul Regal nu a publicat concluziile anchetei
Scandal cu Meghan Markle în prim-plan. Palatul Buckingham refuză să facă publice concluziile anchetei. Este ducesa de Sussex vinovată?

Scandal cu Meghan Markle în prim-plan. Palatul Buckingham se află într-o situație sensibilă. Valul de întrebări referitoare la motivul pentru care regalitatea refuză să publice concluziile unei anchete privind acuzațiile formulate împotriva ducesei de Sussex nu mai poate fi stăvilit. În afară de membrii familiei regale, nimeni nu știe dacă Meghan Markle s-a făcut sau nu vinovată de hărțuire.

Scandal cu Meghan Markle în prim-plan

Ancheta deschisă la Palatul Buckingham s-a încheiat. Investigația a avut-o în centru pe Meghan Markle, soția prințului Harry. Au fost lansate acuzații grave la adresa lui Meghan Markle. Ducesa a fost acuzată de doi angajați de hărțuire și de „umilirea” personalului, în perioada când a locuit la Palatul Kensington. Avocații lui Meghan Markle au negat acuzațiile încă de la bun început.

În cadrul investigației, actuali și foști angajați de la palat au fost intervievați în legătură cu munca pe care au prestat-o cât timp au servit-o pe Meghan Markle. Palatul Buckingham a confirmat că examinarea a analizat modul în care personalul palatului a gestionat plângerile. Asta în loc ca, mai degrabă, să se examineze detaliile acuzațiilor în sine.

În urma anchetei, politicile de resurse umane au fost îmbunătățite. Casa regală britanică a refuzat, în schimb, să facă publice detaliile legate de concluziile investigației, potrivit Sky News. O sursă de la palat ar fi susținut că toate modificările necesare au fost încorporate în politici și proceduri. Totuși, din cauza confidențialității discuțiilor, concluziile nu vor fi făcute publice.

„Toți membrii personalului, toți membrii familiei regale vor fi puși la curent cu politicile și procedurile noi, în forma lor revizuită”, a oferit asigurări sursa de la Palatul Buckingham.

„Membrii personalului angajat în acea perioadă, inclusiv cei care au părăsit între timp casa regală, vor fi invitaţi să participe la anchetă pentru a vedea dacă anumite învăţăminte pot fi trase din acest lucru”, a anunţat biroul de presă de la Palatul Buckingham.

Sursa citată a mai adăugat și că „nu tolerează şi nu va tolera niciodată hărţuirea şi intimidarea la locul de muncă”.

Ducesa de Sussex n-ar fi fost interogată

Investigația privind faptele lui Meghan Markle a debutat în luna martie a anului trecut. Atunci, ducesa de Sussex a fost acuzată că a alungat doi asistenți personali și că a „umilit” personalul angajat în mai multe rânduri. Ancheta a fost efectuată de către o casă de avocatură despre care se crede că a fost finanțată de unul dintre membrii familiei regale.

Meghan Markle a negat vehement acuzațiile care i-au fost aduse. Nimeni nu știe, însă, dacă partenera prințului Harry a fost interogată în cadrul anchetei. Unele voci se arată sceptice în această privință. Potrivit sursei citate, un număr restrâns de persoane a fost intervievat cu privire la acuzațiile aduse lui Meghan Markle.

Cum s-a comportat, de fapt, Meghan Markle cu angajații săi nu știe nimeni. Cert este că Palatul Buckingham a sugerat că orice schimbări în politicile sau procedurile recomandate vor fi publicate în raportul „Sovereign Grant”. Asta după ce concluziile anchetei vor fi aduse la cunoștința tuturor membrilor personalului și a familiei regale.