Cum se comportă Meghan Markle cu angajații săi. Detaliile jenante care au ieșit la iveală

Cum se comportă Meghan Markle cu angajații săi. Detaliile jenante care au ieșit la iveală
Cum se comportă Meghan Markle cu angajații săi?

La început mulți au iubit-o și au asemănat-o cu Prințesa Diana, acum o mare parte din ei îi critică deciziile și felul în care se comportă. Fanii cuplului regal au aflat cum se comportă Meghan Markle cu angajații săi. Ce detalii au ieșit la iveală?

Cum se comportă Meghan Markle cu angajații? Fanii au aflat tot

Noi detalii din interiorul familiei ducilor de Sussex ies la iveală. Cei mai mulți au apreciat-o pe Meghan de la prima apariție, asemănându-i gesturile și postura fină și caldă cu imaginea pe care a lăsat-o Prințesa Diana britanicilor.

Cu toate astea, de la începutul scandalului soților cu Familia Regală a Marii Britanii totul s-a schimbat. Părerea multora a lăsat de dorit în dreptul lui Meghan despre care se consideră că nu-și merita locul în Palat.

Războiul dintre ei și rudele din partea soțului se prevede a fi unul de lungă durată, mai cu seamă după recentele declarații extrem de tulburătoare pe care le-au făcut ducii în cadrul unui interviu acordat lui Oprah Winfrey.

Iată că azi alte detalii se adaugă scenariului închis în care se regăsește cuplul. Doi asistenți personali ai ducesei și o altă angajată vin cu acuzații neașteptate în urma cărora Casa Regală a promis că va face o anchetă internă pentru a descoperi adevărul.

Surse apropiate soților susțin că neînțelegerile dintre Meghan și angajații de la palat porneau de la lucruri minore precum dorința ei de a păstra vestimentațiile de designer și bijuteriile primite cadou, la palat. Se pare că ar fi avut loc un real scandal atunci când staff-ul i-a spus că păstrarea cadourilor scumpe ar fi o gravă încălcare a protocolului regal.

Declarațiile picante ale ducilor de Sussex

„Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi”, conform extrasului din interviu difuzat miercuri seară de canalul american CBS.

„Membrii personalului implicaţi la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit Casa Regală, vor fi invitaţi să participe pentru a vedea dacă se pot trage învăţăminte”, a continuat palatul, subliniind că „nu tolerează şi nu va tolera hărţuirea la locul de muncă”.

Avocaţii cuplului au declarat pentru The Times că ziarul „a fost folosit de Palatul Buckingham pentru a colporta o poveste cu totul falsă” înainte de difuzarea, programată pentru 7 martie, a interviului luat de Oprah Winfrey cuplului Harry – Meghan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI