Acuzații grave la adresa lui Meghan Markle după ce tatăl ei a suferit un AVC: „Abuz al unui vârstnic”

Acuzații grave la adresa lui Meghan Markle după ce tatăl ei a suferit un AVC: „Abuz al unui vârstnic”
Acuzatii grave la adresa lui Meghan Markle dupa ce tatal ei a suferit un AVC

Scandal uriaș între Meghan Markle și sora sa, Samantha, după ce tatăl lor a suferit un accident cerebral vascular în urmă cu doar câteva zile. Sora ducesei de Sussex o acuză pe fosta actriță de faptul că ar fi neglijat starea gravă de sănătate a părintelui său. Ce acuzații i-a adus Samantha Markle.

Ce i-a reproșat Samantha Markle surorii sale Meghan, după AVC-ul suferit de tatăl lor

Samantha Markle, sora soției Prințului Harry, tună și fulgeră după ce Meghan Markle nu ar fi arătat nicio reacție față de AVC-ul suferit de tatăl lor, Thomas Markle, în urmă cu numai câteva zile.

Deși ea nu s-a dezlipit de la căpătâiul tatălui său, de când a suferit accidentul vascular cerebral, femeia o acuză pe Meghan Markle de neglijență.

Invitată într-o emisiune televizată din Marea Britanie, Samantha Markle a aruncat acuzații dure la adresa surorii sale, Meghan, blamând-o pe ducesa de Sussex că nu ar fi reacționat vizavi de problemele tatălui lor.

„Tata a trecut prin atât de multe. După două infarcturi, o pandemie și acum un accident vascular cerebral, tot nu am auzit nimic de la Meghan, asta e neglijență.

Dacă nu poate să lase de la ea sau să aibă conștiința morală că trebuie să facă parte din viața lui, atunci să-i fie rușine. El nu mai are mult timp.

Apoi, ea va trebui să trăiască așa (n.r.- cu vina că nu și-a ajutat tatăl), pentru tot restul vieții. Ar fi putut să îl contacteze și să rezolve situația împreună, oricând, dar nu a făcut-o.

Cum poate să îl privească suferind în asemenea hal? Cine face așa ceva?”, a declarat Samantha Markle, revoltată.

Thomas Markle a suferit un AVC

Accidentul vascular cerebral suferit a fost atât de grav încât Thomas Markle și-ar fi pierdut capacitatea de a vorbi. Bărbatul de 77 de ani a putut comunica doar scriind mesaje pe o bucată de hârtie, în urma incidentului petrecut luni, 24 mai.

Fratele vitreg al lui Meghan, Thomas Jr, în vârstă de 55 de ani, se afla cu tatăl lor când s-a îmbolnăvit în stațiunea mexicană Rosario, acolo unde locuiește.

„Tatăl meu se recuperează la spital. Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea lui. El are nevoie doar de pace și odihnă. Dumnezeule. Ne rugăm.”, a declarat Samanthe Markle, fiica bărbatului, pentru sursa citată.

Fostul director de iluminat de la Hollywood plănuia să călătorească în Marea Britanie pentru a fi la Londra pentru celebrarea jubileului de platină al Reginei, alături de Meghan Markle și Prințul Harry.