Scandal colosal la Survivor România. CRBL și TJ Miles, jigniri grave: ‘Ești un fătălău’ / ‘Ești un ratat’

Scandal colosal la Survivor România. CRBL și TJ Miles, jigniri grave: 'Ești un fătălău' / 'Ești un ratat'
Scandal colosal la Survivor România. CRBL și TJ Miles, jigniri grave

E scandal imens la Survivor România 2022, ediția din 14 martie 2022. Faimoșii CRBL și TJ Miles și-au adus jigniri și acuzații grave. Amintim că TJ Miles l-a nominalizat în Consiliul de Exil de ieri pe CRBL. Azi însă, încă de la testimoniale, CRBL și-a spus părerea despre TJ Miles, după ce acesta l-a trimis în Exil. Însă cu adevărat scandalul a luat proporții mari la Consiliul de Nominalizare din 14 martie 2022.

Scandal colosal la Survivor România

Încă de la testimoniale, în ediția din 14 martie 2022, CRBL și-a spus părerea despre TJ Miles, după ce acesta l-a nominalizat pentru a-l trimite în Exil.

„TJ nu este TJ este Iordache, este Tibi Iordache. E deja prea mult și nu pot să mă mai gândesc. Primesc ce mi se oferă. Sunt aici să văd cât pot sa duc. Eu traduc prin frică. TJ mi-a ajuns până peste cap. M-a adus aici că să dovedească că el poate aduce mai multe puncte. Mă bucur că se întâmpla lucruri. Eu nu știu cine este acest Tiberiu Iordache. Cătălin face echipa cu TJ? WOW!”, a spus azi CRBL la testimoniale, înainte de a începe un nou joc de Imunitate între Faimoși și Războinici.

Jocul de imunitate din ediția de azi, 14 martie 2022, a fost câștigat de echipa Războincilor, astfel că echipa Faimoșilor a fost nevoită să facă din nou nominalizări. În acest consiliu de Nominalizare, au fost invitați și cei doi Exilați, Doru și CRBL. Cei doi au luat cuvântul, explicând cum resimt Exilul:

„Doru: Cumva știam despre ce e vorba, a fost o noapte ploaiasă, m-am bucurat de prezența lui CRBL.

CRBL: Nimic nou, care să îmi schimbe părererea despre acest Exil. Nu avem nimic decât piatră, plictiseală, ne-am făcut scenarii. Am avut amândoi gânduri despre acest Consiliu. Îi mulțumesc personal Laurei pentru pernă. Este foarte important să vezi că cineva se gândește la tine. Sunt aici să joc ce oferă Survivor, nu-mi schimb părerea despre ceea ce a făcut TJ”.

Dialog dur între CRBL și TJ Miles

După ce votul Faimoșilor s-a încheiat a rezultat faptul că TJ Miles, Natalia și CRBL sunt cei trei nominalizați ai serii. CRBL și-a spus punctul de vedere, după ce a primit o nouă nominalizare în Consiliul de Eliminare, având un schimb de replici dur apoi cu TJ Miles.

„CRBL: TJ este singurul dintre Faimoși care se încadrează în categoria fătălău.

TJ Miles: Are dreptate CRBL, nu știu ce înseamnă fătălău, dar am și eu un cuvânt pentru el: CRBL ești un clovn, un ratat.

CRBL: Dacă nu știi să vorbești limba română, pentru mine nu exiști.

TJ Miles: CRBL este ca un chiuaua, este un câine care latră, dar nu face nimic”, a fost dialogul dintre cei doi, la finalul Consiliului de Eliminare.

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 începe mâine, de la 20:30, când se va decide cine anume va pleca acasă, în urma Consiliului de Eliminare.