Nou exil la Survivor România 2022. TJ Miles a creat noi tensiuni la Faimoși: „Bă, ești prost? Bă, ești prost?!”

Nou exil la Survivor România 2022. TJ Miles a creat noi tensiuni la Faimoși: „Bă, ești prost? Bă, ești prost?!”
Noi concurentă în Exil la Survivor România 2022

Survivor România 2022 continuă să țină fanii show-ului în fața micilor ecrane. Mulți dintre telespectatori au așteptat cu nerăbdare noile vești. Ediția de azi a surprins cu două concurente care au venit cu forțe proaspete, dar și cu două nominalizări pentru o săptămână petrecută pe Insula Exilului. Care sunt concurenții care își părăsesc din nou taberele? Sportivii au fost surprinși de cei care au reușit să scoată cel mai bun timp pe teren.

Survivor România 2022: care sunt sportivii care pleacă în exil?

Survivor România este urmărit de români într-un număr cât mai mare. Mulți dintre fanii show-ului și-au ales deja de o bună perioadă preferații și așteaptă evoluția lor ediție de ediție.

Seara aceasta a venit cu o surpriză pentru telespectatori, dar mai ales pentru concurenții din Republica Dominicană. Două noi concurente au pășit în tabere, câte una în fiecare echipă.

Norocul a venit acum de partea Faimoșilor, care au savurat un câștig uriaș în fața Războinicilor. Sportivii și-au etalat calitățile în primul joc nocturn de pe insulă ce la final a avut o recompensă incredibilă.

Fiecare concurent care aducea punctul acasă lua de pe masa cu bunătăți câte un produs, iar echipa câștigătoare putea să se înfrupte liniștită din mâncarea meritată.

Cine părăsește tabăra?

Ștefania este concurenta de la Războinici care a avut cel mai bun timp. Războinica l-a nominalizat pe Doru.

,,Alegerea mea pentru exil va fi Doru”, a spus aceasta. ,,Am ținut cont de ce mi s-a cerut în cursele pe care le dăm, am încercat să mă duelez cu cei mai buni din cei mai buni. O să mă uit la lună în exil să văd ce pot să mai îmbunătățesc la comportamentul meu. Înțeleg că exilul nu e pentru sexul frumos, e doar pentru masculii feroce”, a replicat Doru.

TJ Miles este concurentul care va alege cine va merge și de această dată la exil. El l-a ales pe CRBL.

,,O să fie tot un vot strategic. Simt niște energii ciudate. M-a trezit ieșirea lui Emil, manipularea…Nu e din punct de vedere sportiv cum a fost cu Cătălin Zmărăndescu, e cam cum a fost cu Marian Drăgulescu. E cam lingușitor în ultimul timp, mi se pare și cam antipatic. Trebuie să fac asta pentru binele nostru…CRBL ”, a mărturisit Faimosul.  ,,Mă surprinde și am crezut că din tot ce a vorbit Ștefania o să se ia o altfel de decizie. Wow’! Le urez noroc, mai puțin lui TJ. Să câștige imunitatea’, a replicat CRBL.

,,A avut cea mai negativă stare”

,,Ionuț a avut cea mai negativă stare. A făcut continuu reproșuri. După ce se termină jocul, poți face”, a spus Alexandra Duli, nemulțumită de comentariile colegului său din timpul jocului.

,,Mi-aș dori ca mulți să ajungem mai departe, dar în formula asta e foarte greu. Au și ei problemele lor, dar nu pe atât de multe pe cât avem noi”, a spus Ionuț.

Echipele Survivor de la început

  • Faimoși

Otilia Bilionera – cântăreață,
Xonia – cântăreață,
Emil Rengle – dansator,
Radu Itu – a participat la „Ninja Warrior”,
CRBL – cântăreț,
Elena Chiriac – sportivă,
Cătălin Zmărăndescu – fost luptător,
Robert Niță – fost fotbalist,
Laura Giurcanu – influener,
TJ Miles – vlogger,
Andreea Tonciu – vedetă tv,
Roxana Ciuhulescu – consilieră Eduard Novak.

  • Războinici

Elena Matei – bucătar,
Liviu Mihalca – dansator profesionist,
Relu Pănescu – antreprenor,
Ionuț Popa – antrenor personal,
Alex Delea – barman,
Ana Dobrovie – dansatoare,
Blaze – vlogger,
Angela Forero – medic veterinar,
Alexandru Nedelcu – fotbalist,
Ștefania Ștefan – online streamer,
Alexandra Duli – manager
Ramona Crăciunescu – curier.