Andrei Dascălu, despre diferențele dintre concurenții Survivor 2022 vs Survivor 2021: ‘Nu ar avea vreo șansă în fața noastră’ EXCLUSIV

Andrei Dascălu, despre diferențele dintre concurenții Survivor 2022 vs Survivor 2021: ‘Nu ar avea vreo șansă în fața noastră’ EXCLUSIV
Andrei Dascălu, despre diferențele dintre concurenții Survivor 2022 vs Survivor 2021

Andrei Dascălu a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți din sezonul trecut de la Survivor România. Acesta a reușit să câștige inimile telespectatorilor, așa că mulți l-au urmărit cu sufletul la gură. Iată că acesta ne-a dezvăluit ce părere are despre noul sezon al show-ului din Republica Dominicană.

Andrei Dascălu, despre noul sezon Survivor România

Andrei Dascălu este extrem de ocupat și ajunge târziu acasă, însă reușește să fie la curent cu tot ce se întâmplă între Războinici și Faimoși. Acesta a explicat că noul sezon este diferit atunci când vine vorba despre sistemul nominalizărilor, jocuri, performanță și trimiterea în exil.

Ai urmărit noul sezon Survivor? Ce părere ai despre acesta?

Andrei Dascălu: Mi-ar fi plăcut să pot urmări acest sezon de la bun început, dar, din cauza orarului pe care îl am, nu prea am avut timp să mă uit. Prind în mare sfârșitul din episoade și ceea ce se întâmplă la consilii din cauza că ajung prea târziu acasă, sunt în sala de box de dimineața până seara.

Dar mă uit pe pagina oficială de Instagram să văd cine câștiga jocurile, iar, din câte am văzut până acum, Războinicii îi cam nimicesc pe Faimoși, este o diferență foarte mare între echipe, echipa Faimoșilor a mai câștigat din când în când, dar nu se compară cu echipa Războinicilor. Dar ceea ce se vede este că toți dau tot ce au mai buni din ei. Faimoșii și Războinicii își doresc victoria, fiecare în parte încearcă să dea totul pentru echipă și asta contează până la urmă, să câștige echipa.

Ce diferențe există între acest sezon și sezonul trecut?

Andrei Dascălu: Faptul că sunt doar 3 jocuri pe săptămână și nu 4, sistemul nominalizărilor și eliminărilor, trimiterea în exil mi se pare cam dură, din ce spun concurenții este foarte greu să stai acolo.

Traseele mi se par mai ușoare decât ale noastre, dar poate că pe viitor vor avea trasee mai grele și cei din acest sezon. S-au schimbat unele lucruri în acest sezon și nu știu să zic dacă e mai bine sau nu, eu prefer varianta pe care am avut-o noi, doar pentru că aveam mai multe jocuri pe săptămână.

Personal, prefer două jocuri de imunitate, așa cum am avut noi, pentru că așa ai șansa de a echilibra balanța la următorul joc în caz că îl pierzi pe primul și ai șanse să plece de la echipa adversă. Iar ceea ce am mai văzut este că multă lume spune că nu mai este la fel și că le-a plăcut mai mult sezonul nostru decât acesta.

Pe cine vezi câștigător în acest moment?

Andrei Dascălu: Cei care cred eu că au șanse la marele premiu sunt câțiva, doar că nu pot spune cu exactitate, mai este mult până la final și surprize am văzut cu toții că mereu au fost, momentan ne dăm doar cu presupusul. Eu zic că TJ, Ionuț, Alex, Elena sau Ștefania au mari șanse să câștige acest sezon.

Consideri că nivelul Faimoșilor din acest an este la fel cu nivelul celor de anul trecut?

Andrei Dascălu: Clar nu. Toată lumea spune asta, Faimoșii din sezonul trecut au fost mult mai buni decât cei din acest sezon, nu se compară deloc… în sezonul nostru au fost echipele echilibrate, astfel că am avut și multe ștafete și meciuri de intensitate mare.

Cât de mult îi destabilizează pe concurenți certurile?

Andrei Dascălu: Acum depinde de fiecare, dacă reușesc să lase certurile și tensiunile în câmp și să fie o echipă măcar la joc și să se susțină e super. De exemplu, Faimoșii din sezonul trecut se certau mai mereu, dar la joc erau o echipă și se vedea că au lăsat ranchiuna în câmp, pe cealaltă parte noi nu puteam face asta și chiar ne afecta la jocuri. Depinde de fiecare cât de mult își dorește să treacă peste și să câștige jocul…

Să zicem că Războinicii și Faimoșii de anul acesta ar concura cu cei de anul trecut. Ce sezon consideri că ar avea cei mai puternici concurenți?

Andrei Dascălu: Nu o spun pentru că a fost sezonul nostru sau pentru că eu am concurat, dar dacă ar fi să concuram cei din sezonul 2 contra celor din sezonul ăsta nu cred că ar avea vreo șansă, nu o spun doar eu, a spus-o și publicul. Diferența de performanțe pe trasee este mare, nu cred că cei din acest sezon ar avea vreo șansă în fata unei echipe făcute din Andrei, Marius, Starlin, Maria, Marilena, Sindy, Zanni, Cosmin, Sebi, Ana si Elena.