Sânziana Buruiană are un job nou în străinătate: „Câștig dublu în doar o oră pe zi”

Sânziana Buruiană are un job nou în străinătate: „Câștig dublu în doar o oră pe zi”
Sânziana Buruiană are un job nou în străinătate

Sânziana Buruiană are un job nou în înstrăinătate și se pare că are un succes răsunător în plan profesional, după o emisiune la care a participat alături de fiicele ei. Fosta asistentă TV a decis să se mute cu familia departe de casă, după ce a primit o ofertă impresionantă din partea unei televiziuni din altă țară.

Sânziana Buruiană are un job nou în străinătate

Sânziana Buruiană s-a bucurat și de susținerea soțului ei, atunci când un post de televiziune de la Budapesta a contactat-o pentru o colaborare. Vedeta nu s-a gândit de două ori, ci a acceptat pe loc provocarea de a prezenta emisiuni de teleshopping într-o țară străină. Ea s-a mutat alături de partenerul ei de viață și cu cele două fetițe într-un apartament din Budapesta, închiriat recent.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an(…), am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele.

Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei(…), pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de-a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru click.ro.

Familia s-a adaptat foarte bine la viața în altă țară

Frumoasa blondină a dezvăluit că fetițele și soțul ei s-au adaptat foarte repede la viața din Budapesta. Ea a spus că fiica sa cea mare a reușit deja să câștige un concurs de concurs de frumusețe din Ungaria:

„Sunt locuri superbe în Budapesta, este un oraş de vis cu puţine restricţii faţă de ţara noastră. Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască, în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă. Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi.

Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary. Vizităm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joacă, locuri cu animale, piscină pentru copii, chiar mă gândesc în timpul liber să fac un reality-show împreună cu ele.

Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto. Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei”, a mai spus Sânziana Buruiană, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI