De ce nu-și vorbesc Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu de cinci ani. Motivul real a ieșit acum la iveală EXCLUSIV

De ce nu-și vorbesc Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu de cinci ani. Motivul real a ieșit acum la iveală EXCLUSIV
De ce nu-si vorbesc Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu de cinci ani

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu se dușmănesc de mai bine de cinci ani, de când Sânzi a declarat la o emisiune tv că prietena ei i-ar fi servit la nuntă mâncare stricată. Andreea a împlinit 35 de ani, în urmă cu două zile, însă iată că rivala ei nu i-a făcut nici de această dată tradiționala urare de ”La mulți ani!”: „Nici Andreea nu mi-a urat nimic de ziua mea”, ne-a spus Sânziana Buruiană, în exclusivitate pentru impact.ro.

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu se dușmănesc de cinci ani. N-a rămas loc nici măcar de „La mulți ani!”. Sânzi se ține tare pe poziții: „Să-mi zică ea prima!”

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană erau, în urmă cu zece ani, peste tot împreună, formând cel mai vânat duo de pe micile ecrane, prezența lor inocentă și amuzantă aruncând în aer audiențele. Acele vremuri au fost date uitării de cele două dive, ba, mai mult, din prietene au devenit rivale de temut, ambele contrându-se în declarații.

În urmă cu două zile, Andreea a împlinit 35 de ani, însă Sânziana Buruiană ne-a menționat că nu i-a trimis vreo urare:

„Dar, pe ea, de ce nu o întrebați dacă mi-a dat mesaj de ziua mea, dacă m-a felicitat când am născut? Numai pe mine mă întreabă lumea de ea și nu înțeleg de ce. Întrebati-o pe ea, cel mai bine.

Eu sunt ocupată cu filmările pentru reality-ul nostru “Mămici de pitici cu lipici”, facem lucruri frumoase pentru copii și asta mă bucură foarte mult. Eu nu am timp de răutăți. În schimb, o puteți urmări pe ea ce zice pe la emisiuni, nu a avut nimic de învățat de la fostele sale prietene”, ne-a spus Sânzi, pentru impact.ro

Divele s-au certat după nunta Andreei Tonciu. Sânzi s-a plâns că  meniul a fost stricat:”M-am ținut de pereți!”

Războiul divelor a fost declanșat de Sânziana Buruiană care a declarat public că, după nunta Andreei Tonciu, i s-a făcut  brusc rău, de la mâncare:

„Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol.

E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro. O să le fac reclamaţie. Nu este vorba doar de mine aici, ci de fetiţa mea, care nu este atât de rezistentă în faţa unor astfel de afecţiuni. Mă duc de urgenţă cu ea la medic să nu aibă vreo enterocolită”, declara în acele momente Sânziana Buruiană pentru Click!

Andreea i-a dat o replica acidă: „Poate că Sânzi a fost doar deocheată!”

Andreea Tonciu i-a dat replica, la acea vreme:

„Pe mine mă deranjează foarte mult acest subiect, dar nu am să intru în polemică cu absolut nimeni. Domnişoara Sânziana Buruiană a venit la evenimentul meu, a stat aproximativ o oră și a plecat. Nu ştiu dacă a mâncat ceva, având în vedere că este mămică şi alăptează, din câte ştiu eu, nu ai voie să mănânci anumite mâncăruri când alăptezi.

Probabil o fi gustat ceva şi d-aia i-o fi fost rău, că am auzit că i-a fost rău şi celei mici. Nu am avut niciun reproș de la nimeni. Probabil că a fost deocheată”, a declarat Andreea Tonciu la Agentul VIP, de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI