Sânziana Buruiană și-a luat mare țeapă la botezul fiicei sale. Ce s-a întâmplat e dezolant

Sânziana Buruiană și-a luat mare țeapă la botezul fiicei sale. Ce s-a întâmplat e dezolant
Sânziana Buruiană și-a luat mare țeapă la botezul fiicei sale

Sânziana Buruiana și-a botezat fetița pe care o are împreună cu Nicolae Zuluf. Micuța Antonia a fost creștinată, iar părinții ei au organiat un eveniment impresionant.

Sânziana Buruiană și-a luat mare țeapă la botezul fiicei sale

Tatăl micuței a chemat și lăutarii la botezul micuței Antoniei, însă evenimentul nu a fost deloc așa cum și-a dorit. Nicolae Zuluf și-a criticat rudele care nu au ajuns la botezul fiicei sale.

“Am invitat neamurile, mă refer la unchiul meu, la verișoara mea, dar nu au venit, că ei fac blocuri. Fac milioane de euro. Ei sunt oameni bogați, cu milioane de euro și e normal că trebuie să facă în continuare.

Ei nu pot însă să vină joia la botez, ce să le fac. Am zis: N-am nevoie de neamuri, am nevoie de oameni simpli. Se zice că ce mult te iubesc neamurile și, de fapt, te iubesc neamurile de nu mai pot”, a declarat Zuluf, chiar în toiul petrecerii.

De le petrecerea micuței Antonia au lipsit verii fostului fotbalist, nașul de botez, dar și nașii de cununie. Sânziana Buruiană a vorbit despre faptul că multă lume nu a venit din cauză că nu au vrut să dea bani.

„Nicu e supărat foc pentru că rudele lui nu l-au ajutat niciodată cu nimic, nici când i-a fost greu în viață, nici când i-a fost bine, ca să zic așa, în plus au mai și comentat când nu era cazul. El are multe pe suflet.

Pentru că este fratele tatălui lui și nu-l sună niciodată să-l întrebe de sănătate macar! E trist când vezi că pentru unii banii sunt pe primul loc. Nicu are o vorbă că toți ajungem în același loc și nu înțelege de ce se zbat unii atât să strângă averi!

Ăsta e of-ul lui cel mare, când pentru bani uiți de frați, de rude, de tot, e foarte trist”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru click.ro.

Sânziana Buruianp: „Rudele lui Nicu au tot comentat la primul botez”

În plus, vedeta a mai spus că și la botezul Izabelei, fiica lor cea mare, rudele lui Nicolae Zuluf au avut de reproșat câteva lucruri.

Se pare că rudele fostului fotbalist n-au fost mulțumite de meniul de la botez, chiar dacă, spune Sânziana, a încercat să se ridice la înălțime și a cheltuit o mulțime de bani pentru eveniment.

“Ei au fost cârcotași! La primul botez au comentat ba de meniu, de una, de alta. Ei la nuntă au avut numai fructe de mare, dar lumea nici nu a mâncat. Eu nu pot să fac meniul după fițele unora, l-am făcut pentru toată lumea.

Am făcut botez numai cu cristale Swarovski să mă ridic la înălțime și degeaba! L-am pus joi, pentru că vineri era ocupat la piscină. Până la urmă o rudă trebuie să te susțină și să-ți vrea binele.

Au tot comentat la primul botez de meniu, de atmosferă, ei fiind niște oameni destul de sus-puși. Dar indiferent ce meniu ai avut sau ce a fost, până la urmă, darul e pentru copil, au fost cârcotași! Până și rudele te sabotează în ziua de azi.

Au venit oameni la botez din alte orașe, au făcut eforturi deosebite și oameni cu care am colaborat și m-au surprins frumos au venit necondiționat, dar au fost și persoane apropiate care au invocat motive banale și chiar nu mă așteptam din partea lor să nu vină”, a mai spus Sânziana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI