S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep. Cei doi au fost filmați într-un local select din Capitală

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep, ”regina tenisului mondial”. Deși presa internațională scria, în urmă cu puțin timp, că partenerul sportivei ar fi Radu Marian Barbu, în România ar trebui să fie răspunsul exact.

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep

Potrivit cancan.ro, campioana noastră de la Wimbledon  a fost surprinsă la o cină, în București, alături nu de Radu Barbu, ci de un milionar machedon. La revenirea în România, constănțeanca a fost întâmpinată ca o regină și primită la Salonul Oficial de la Aeroportul ”Henri Coandă”. Campioana a stat puțin timp alături de cei care așteptau să o vadă, felicite și aplaude din toată inima, a făcut cu mâna, apoi a plecat.

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep. Cei doi au fost filmați într-un local select din Capitală
Imagini surprinse de fotoreporterii sursei precizate în text

Oboseala acumulată și toată agitația din jurul ei de când a intrat în turneul londonez au epuizat-o, astfel că o ieșire în oraș a fost numai bună. După ce s-a retras în Complexul Rezidențial Stejarii, unde s-a odihnit preț de câteva ore, a decis să meargă în oraș alături de Cosmin Hodor, soția acestuia și Toni Iuruc. Cel din urmă a stat toată seara în apropierea campioanei. Omul de afaceri este primul bărbat cu care s-a afișat Halep după reușita de la Wimbledon. Conform sursei menționate mai sus, cei doi sunt la început de relație, sunt foarte discreți, iar pe parcursul serii nu au ieșit cu nimic în evidență.

Despre Toni Iuruc

Toni Iuruc este un milionar machedon un tip inteligent, cu mai multe afaceri în România. În vârstă de 40 de ani, bărbatul deține șase firme în țară.

Halep, cerută de soție pe aeroportul din București

Dacă știa ca este într-o relație…nu o mai cerea. Întâi de toate, Simona Halep a sosit, luni, în România. Îmbrăcată lejer, în alb, a fost așteptată pe Aeroportul Otopeni de mulți admiratori. Unul dintre aceștia a vrut să iasă în evidență ori doar să își declare considerația și dragostea față de ”regina mondială a tenisului”, așa că a luat atitudine. Băiatul purta asupra lui o pancartă cu mesajul: „Simona, vrei să fii soția mea?”. Constănțeanca nu a apucat să răspundă cererii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI