Simona Halep se întoarce în țară. LIVE stream cu evenimentele de la Aeroportul Otopeni Henri Coandă

Simona Halep se întoarce în țară. LIVE stream cu evenimentele de la Aeroportul Otopeni Henri Coandă
Live stream - Simona Halep se întoarce în țară

Simona Halep se întoarce în țară luni, 15 iulie, după ce a triumfat în finala de la Wimbledon. Ministerul Tineretului și Sportului a anunțat că numărul 4 mondial sosește la ora 17:00 în România și va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă. Vă vom ține la curent cu toate detaliile legate de eveniment.

UPDATE –Este o primire deosebită, ca de fiecare dată. Mulțumesc în primul rând familiei pentru tot sprijinul, antrenorilor mei, echipei mele, care este o echipă foarte bună, Federației, pentru că fără ea nu prea știam ce înseamnă tenisul și tuturor oamenilor care mă susțin, fanilor mei, celor care îmi transmit gândurile bune. Sunt persoane speciale în viața mea, care m-au ajutat mult în ultimii ani. Daren Cahill m-a învățat să cred în mine și să câștig pe cele mai mari arene. Domului Țiriac pentru sprijin și sfaturi. Au fost dure, dar m-au făcut să cred că pot să o înving chiar și pe Serena Williams în finală de Grand Slam. Vă mulțumesc foarte mult.

Gheorghe Hagi a fost modelul meu de când eram copil, m-a inspirat, m-a făcut să cred că se poate, chiar dacă sunt sporturi diferite, dar legătură directă nu am avut.

Este cel mai puternic serviciu (despre Serena Williams) în tot circuitul feminin, lovitura de dreapta şi de rever, pot să spun că mai sunt jucătoare care lovesc atât de puternic, dar ea este cea mai bună jucătoare a lumii din toate timpurile şi cred că ocupă primul loc la orice. A fost destul de liniştită aterizarea, doar că am avut eu emoţii pentru că ştiam că mă aşteptaţi aici”, a declarat Simona Halep.


UPDATE – Simona Halep a fost întâmpinată de Ion Țiriac și Ilie Năstase. Sportiva a primit un imens buchet de flori și este felicitată de cei doi.

UPDATE – Aeronava în care se află Simona Halep a aterizat. Simona coboară în scurt timp.


UPDATE – Printre cei care o așteaptă pe Simona Halep la aeroport se numără Ion Țiriac și Ilie Năstase. Organizatorii evenimentului au avut câteva probleme din cauza vântului puternic, care i-a împiedicat să așeze covorul roșu la intrarea în Salonul Oficial. După minute bune de încercări, totul a fost pregătit.

UPDATE – Președintele Klaus Iohannis îi va acorda Simonei Halep Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler.

„Ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep.

Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc.

Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior”, a transmis Administrația Prezidențială.

UPDATE – Gabriela Firea a anunțat că Primăria Capitalei va organiza, miercuri, 17 iulie 2019, un eveniment pentru Simona Halep pe Arena Națională. Edilul a precizat că nu va lua parte la eveninemt.

UPDATE – Patriarhia Română a anunțat că îi va acorda Simonei Halep ordinul Crucea Patriarhală.

„Românca Simona Halep a devenit de mai multă vreme un simbol al performanţei sportive pe plan internaţional, fapt care a culminat cu obținerea trofeului Wimbledon 2019, cel mai vechi şi mai prestigios turneu de tenis dintre cele 4 turnee de Mare Şlem. Apreciind realizările sale în domeniul tenisului feminin de performanţă şi, totodată, credinţa sa creştin-ortodoxă, pe care o mărturiseşte public prin semnul Sfintei Cruci, Patriarhia Română îi acordă campioanei Simona Halep Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni, cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române. Data înmânării distincţiei va fi stabilită de comun acord”, se arată într-un comunicat emis de Patriarhia Română.


Live stream – Simona Halep se întoarce în țară

„Simona Halep sosește în țară luni la ora 17 și va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Tineretului și Sportului. Constănțeanca a fost așteptată la Salonul Oficial și după succesul din 2018 de la Roland Garros.


Prin succesul de la Wimbledon, Simona Halep și-a trecut în palmares al 19-lea trofeu din carieră la simplu și al doilea de Grand Slam, dar și o sumă frumoasă de bani: 2.645.874 de euro. În plus, Simona a urcat 3 poziții în ierarhia WTA și a ajuns pe locul 4, cu 5.933 de puncte, după ce le-a învins, rând pe rând, pe Aliaksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu, Viktoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina și Serena Williams. De altfel, Mihaela Buzărnescu este singura sportivă care a reușit să câștige un set în fața Simonei la Wimbledon 2019.

A fost un turneu de vis pentru sportiva din Constanța, care a jucat cel mai bun tenis pe iarbă din întreaga sa carieră și a fost urmărită din tribună în finală de Meghan Markle și Kate Middleton, soțiile prinților Harry și William. Triumful în fața Serenei Williams la Londra a dus-o pe româncă în exclusivistul All England Club, din care fac parte în acest moment 566 de persoane și care este prezidat de Kate Middleton, ducesa de Cambridge, succesoarea Reginei Elizabeta a II-a.

Vă vom ține la curent cu toate detaliile legate de sosirea Simonei Halep în țară, întâmpinare, declarații etc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI