Ce scrie The Sun despre relația Simonei Halep cu Radu Marian Barbu. Jurnaliștii susțin că au și dovezi

Ce scrie The Sun despre relația Simonei Halep cu Radu Marian Barbu. Jurnaliștii susțin că au și dovezi
Ce scrie The Sun despre relația Simonei Halep cu Radu Marian Barbu

Publicația britanică ”The Sun” a lansat o ipoteză imprevizibilă despre relația Simonei Halep cu Radu Marian Barbu. Jurnaliștii susțin că cei doi se iubesc în secret și, mai mult, au și dovezi care să certifice presupunerea lansată.

”The Sun” lansează o supoziție despre relația Simonei Halep cu Radu Marian Barbu

Supoziție sau realitate? Ziariștii de la ”The Sun” au lansat o ipoteză neașteptată legată de viața personală a ”reginei tenisului mondial”. Britanicii se întreabă dacă Simona Halep este cu Radu Barbu, și el pasionat de tenis. Jurnaliștii anunță că „cei doi nu și-au oficializat niciodată relația și le-au spus prietenilor că nu există nimic romantic între ei. Totuși, ei au fost surprinși împreună într-o vacanță în Italia”. Vacanța la care fac referire britanicii a avut loc în 2017, când sportiva și Radu Barbu au fost surprinși la Portofino, Italia.

Ce scrie The Sun despre relația Simonei Halep cu Radu Marian Barbu. Jurnaliștii susțin că au și dovezi
Articolul scris de publicația britanică ”The Sun”

După câteva luni, constănțeanca susținea, într-un interviu pentru Pro TV, că nu există nimeni în viața ei. „Bărbatul ideal pentru mine trebuie să fie sensibil, să fie bland. Adică să se poarte frumos cu mine. Să ţină la mine ca persoana. Partea fizică mi se pare că este pe planul doi. Mi-aş dori un bărbat care să fie sensibil. Nu iubesc pe nimeni acum, acum nu există nimeni, dar sunt deschisă şi imi doresc să-mi găsesc iubirea, cum spuneţi”, a declarat Halep.

Despre Radu Barbu

Radu Marian Barbu, în vârstă de 35 de ani, este din Pitești și a împărțit, pentru scurt timp, aceeași pasiune cu Halep: tenisul. Presupusul iubit al Simonei Halep a avut o scurtă carieră în sportul alb, căci rezultatele nu mai apăreau. Cel mai bun loc în clasamentul mondial a fost 1.1151, în anul 2004, totalul câștigurilor sale ridicându-se la suma de 3.217 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI