Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit. Mama Natură a surprins cu rochia de mireasă

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit. Mama Natură a surprins cu rochia de mireasă
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit. Mama Natură a surprins cu rochia de mireasă

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit astăzi religios. Cei doi sunt împreună de 6 ani și au făcut în urmă cu ceva timp cununia civilă.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit

Iată că astăzi, când măsurile deja s-au relaxat în România în privința pandemiei, Roxana Ionescu a pășit în fața altarului alături de soțul ei, după mai multe amânări ale evenimentului.

Cei doi au organizat o nuntă ca în povești și au reușit să își împărtășească bucuria evenimentului alături de persoanele dragi.

Roxana Ionescu i-a surprins pe toți cu rochia ei de mireasa. Mama Natură a strălucit într-o rochie albă, lungă, cu o crăpătură sexy pe picior. Soțul ei a purtat un costum de culoare bej și o cămașă albă.

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu / Fiecare dintre voi care se bucură pentru fericirea noastră, are un loc cald in inima si familia noastra”, au scris Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu pe Instagram.

Fanii i-au felicitat pe cei doi și le-au urat casă de piatră, iubire și o viață minunată.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au pierdut un copil

Cei doi au trecut printr-o întâmplare extrem de tristă în urmă cu doi ani, când sarcina pe care vedeta o purta nu a mai evoluat și în a șașea lună, inima bebelușului lor s-a oprit.

Au fost momente extrem de dramatice pentru Roxana și Tinu. Deși au reușit să treacă împreună peste asta, evenimentul tragic i-a marcat pe amândoi.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât”, declara la un moment dat Roxana Ionescu.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou.

Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu la momentul respectiv pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playtech.ro și pe