Roxana Ionescu a făcut anunțul cel mare. Fanii ei sunt în extaz

Roxana Ionescu le-a dat vestea cea mare fanilor care o tot întrebau dacă își dorește să aibă copii și când se va întâmpla asta.

Roxana Ionescu a făcut anunțul cel mare

Vedeta este căsătorită cu Tinu Vidaicu, cel alături de care a trecut printr-o situație extrem de dificilă. Roxana Ionescu a pierdut o sarcină în luna 6-a, din care cu greu și-a revenit, atât ea, cât și soțul ei.

Acum, la doi ani de la întâmplare, cei doi sunt pregătiți să încerce din nou să aibă un bebeluș.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.

Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a spus Roxana Ionescu, la Teo Show.

Roxana Ionescu, pregătită să devină mămică

Roxana Ionescu a vorbit despre dorința ei de a fi mămică și spune că își dorește să aibă doi copii sănătoși. Vedeta vrea să umple casa și este pregătită să își ofere o nouă șansă de a devenit mamă.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât”, a mai spus Roxana Ionescu.

Roxana Ionescu și Tinu sunt împreună de aproape 7 ani. Cei doi își doresc să devină părinți, iar Tinu Vidaicu a vorbit la momentul la care Roxana a pierdut nașterea despre suferința celor doi.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des.

Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou.

Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a povestit Tinu Vidaicu la vremea aceea.