Roxana Ionescu, din nou mămică după ce a pierdut sarcina. Ce mesaj a primit Mama Natură

Roxana Ionescu, din nou mămică după ce a pierdut sarcina. Ce mesaj a primit Mama Natură

Roxana Ionescu se pregătește să devină din nou mamă! Cu toate că a trecut printr-un episod crunt după ce a pierdut o sarcină aproape de termen, Roxana și iubitul ei au rămas aproape unul de celălalt și au continuat să spere. Ce se întâmplă acum în familia celor doi?

Roxana Ionescu se pregătește să devină mamă din nou

Cunoscuta Mama Natură, datorită bustului natural extrem de voluptos, se pregătește să devină din nou mamă. Aceasta zâmbește și privește pozitiv lucrurile, semn că a trecut cu bine peste cele petrecute în vară. Roxana se iubește de aproape șase ani cu Tinu Vidaicu, cel care i-a fost alături necondiționat după ce blondina a pierdut sarcina aproape de termen. Din păcate, cu toate că lucrurile mergeau extrem de bine, iar cei doi se pregăteau să devină părinți, dar și soț și soție, câteva probleme medicale le-au răpit fericirea.

„Nu e nimic tragic. Roxana e bine şi în câteva luni putem încerca din nou. Nu e o chestie repetitivă. Mergem înainte”
Tinu Vidaicu

Bărbatul a precizat chiar imediat după evenimentul trist petrecut în familia lor la început de drum că niciunul dintre ei nu și-a pierdut pe drum gândul de a face un copil. Iată că dorința a fost auzită într-un timp poate mai scurt decât s-ar fi așteptat, conform click.ro.

Roxana Ionescu, din nou mămică
Roxana Ionescu, din nou mămică

„Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”

Roxana a preferat atunci să nu discute cu presa, iar Tinu a fost cel care a considerat să o protejeze de diverse explicații care i-ar fi putut face rău, așa că el a făcut primele declarații despre cele petrecute.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”
Tinu Vidaicu