Roxana Ionescu, dezvăluiri neștiute despre nunta ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, la Timișoara

Roxana Ionescu, dezvăluiri neștiute despre nunta ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, la Timișoara
Roxana Ionescu, dezvăluiri neștiute despre nunta ei.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în acest weekend în Timișoara, acolo unde locuiesc. Aceasta a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, La Măruță, unde a povestit cum a decurs evenimentul fericit.

Roxana Ionescu, dezvăluiri neștiute despre nunta ei

Fosta ”Mama Natură” a povestit că nunta a avut loc după 8 ani de relație. Și chiar dacă a durat exact ca-n povești, trei zile și trei nopți, acesteia i s-a părut că fericitul eveniment s-a sfârșit repede. Cei doi și-au unit destinele la Catedrală, după care au petrecut la un restaurant. Luna de miere nu este momentan programată, ci probabil, aceasta va avea loc la iarnă.

”Nunta a avut loc in weekend, a fost cea mai frumoasa zi din viata noastra. A fost ca un vis care a durat foarte repede, desi nunta a durat trei zile si trei nopti, am avut oameni minunati langa noi. Eu și Tinu eram impreuna de 8 ani. Nunta a avut loc la Timisoara, la Catedrala ne-am casatorit, apoi am mers la o sala unde am petrecut.

Noi avem două cluburi in Timisoara, dar nu am făcut acolo petrecerea, Nu a plecat nimeni in patru labe de acolo. Noi, la club, avem niste shot-uri renumite cu struguri, pe care le am adus la acest club (n.red. la clubul unde s-a ținut petrecerea). Luna de miere poate va avea loc la iarna. Ne dorim un copil, asteptam foarte tare momentul acesta”, a mărturist proaspăta doamnă Vidaicu.

De precizat este că Roxana Ionescu se simte pregătită să fie mamă, la doi ani de când aceasta pierdut o sarcină de șase luni.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât”, spunea Roxana Ionescu în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Bendeac, sufletul petrecerii

Cât despre petrecerea de nuntă, amimtim că de la fericitul eveniment nu au lipsit nici apropiații care s-au distrat până la epuizare. De altfel, Mihai Bendeac a fost sufletul petrecerii. Acesta a dansat pe mese la nunta Roxanei Ionescu cu Tinu Vidaicu. Speak și Ștefania au fost, de asemenea, la nunta proaspetei mirese și, de asemenea, au dansat toată noaptea. Cu toate acestea, Ștefania a stârnit controverse pe rețelele de socializare, mulți fiind de părere că ținuta aleasă nu a fost una potrivită pentru o petrecere de nuntă.

”Te admir, dar fără supărare asta nu e ținută de nuntă.„, „În sutien la nuntă?”, au fost câteva dintre observațiile fanilor.