Ilie Năstase, adevărul despre renunțarea Ioanei la divorț. Ce spune despre șantaj și relație EXCLUSIV

Ilie Năstase, adevărul despre renunțarea Ioanei la divorț. Ce spune despre șantaj și relație EXCLUSIV
Ilie Năstase, adevărul despre renunțarea Ioanei la divorț. Ce spune despre șantaj și relație EXCLUSIV
Povestea de iubire, fie ea şi cu năbădăi, dintre Ioana Năstase şi Ilie Năstase continuă. Ei au decis, de comun acord, să renunţe la acţiunea de divorţ, introdusă la începutul lunii martie de către Ioana Năstase, la Tribunalul din Hârşova.

Ilie Năstase, adevărul despre renunțarea Ioanei la divorț

Ilie Năstase e bucuros că Ioana nu l-a abandonat: ”E cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana!”, ne-a spus Ilie Năstase, pentru impact.ro
Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a vorbit, pentru impact.ro, despre marea împăcare cu Ioana, soția lui, care-l amenințase cu divorțul, la începutul anului, după marele scandal conjugal:
”Am crezut mereu în căsnicia mea. Nu am şi nu am avut nicio problemă să lupt pentru ea, chiar şi atunci când alţii spuneau contrariul şi nu-mi acordau nicio şansă. Nu a fost simplu deloc să-mi conving soţia că voi face ceea ce am convenit împreună. Am dovedit însă, în ultimele luni, că mă pot schimba, că pot să mă ţin de ceea ce am promis”.
El a mai precizat că păstrarea căsniciei cu Ioana Năstase este cel mai frumos cadou pe care-l putea primi înainte de ziua lui de naștere:
”Împăcarea este cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Nici nu ştiţi cât mă bucur! Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana!”, a adăugat el.
Pe de altă parte, fostul lider mondial al tenisului masculin susține că ”s-a cuminţit”.
”În ultimele luni am fost un băiat cuminte. Era păcat să divorţăm, asta a fost concluzia comună. În plus, Ioana, soţia mea, este un om credincios. Iar oamenii credincioşi nu prea iau decizii proaste, nu fac asemenea greşeli!”, a mai declarat Ilie Năstase.

Luna iunie, cu noroc pentru celebrul cuplu

Pe 2 martie, Ioana Simion Năstase decidea să introducă oficial acţiunea de divorţ, după aproape doi ani de căsnicie.
Ilie Năstase, în schimb, nu a trecut niciodată pe la Tribunalul din Hârşova. Dacă divorţul s-ar fi pronunţat, Ilie Năstase ar fi bifat a cincea căsătorie eşuată, în timp ce Ioana Simion, mai tânără cu 30 de ani decât actualul ei soţ, ar fi fost la a doua.
Scandalul dintre cei doi soţi a debutat chiar de Sfântul Ion, când Ilie Năstase şi-a agresat soţia. Ioana a sunat la 112, apoi a fugit din căminul conjugal. În aceeaşi perioadă au apărut informaţii potrivit cărora Ilie i-ar fi cerut înapoi soţiei sale maşina marca Bentley, dar şi alte obiecte vestimentare şi câteva perechi de pantofi foarte scumpi, dăruite pe parcursul mariajului.
Luna iunie a schimbat însă datele problemei, ”Cireşar” fiind, se pare, una cu noroc pentru ambii soţi Năstase. Pe 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi soţia sa, Ioana. Tot în iunie, dar în 2021, Ilie şi-a dus soţia la Paris, la finala turneului de la „Roland Garros”.