06 iun. 2021 | 23:54

Cum alege Mihai Bendeac oamenii din jurul lui. Ce truc genial are vedeta, de fapt

Monden
Cum alege Mihai Bendeac oamenii din jurul lui. Ce truc genial are vedeta, de fapt
Mihai Bendeac, extrem de atent la oamenii din jur. Cum își alege apropiații

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai doriți burlaci din România. Juratul de la iUmor umblă prin cercuri exclusiviste și se bucură de atenția unor femei foarte frumoase, așa că a fost nevoit să găsească un anumit truc pentru a-și alege oamenii ce stau pe lângă el. Toată lumea îi poate urma exemplul!

Mihai Bendeac are un truc genial. Toată lumea o să îi dea dreptate

Chiar dacă Mihai Bendeac a marcat relații cu femei extrem de frumoase, actorul nu a găsit încă o câștigătoare pentru a se așeza la casa lui. Totuși, juratul de la iUmor se simte extrem de bine în această ipostază, mai ales pentru că a fost extrem de afectat în relația cu femeile și nu mai poate să aibă răbdare atunci când vine vorba despre poveștile de dragoste pe care le trăiește.

„Mă simt foarte bine în această ipostază, dar am și niște momente în care mă uit în jur și mă întreb dacă sunt bine unde sunt, dacă nu cumva am nevoie de altceva. Am fost extrem de afectat în relația cu femeile. Nu mai am niciun pic de răbdare. Acum un an jumate m-am îndrăgostit, dar este foarte greu pentru o femeie să fie lângă mine, căci eu am nevoie de foarte multe momente de singurătate.”, a declarat Mihai Bendeac pentru Antena Stars.

Mihai Bendeac, extrem de atent la oamenii din viața lui. Cum își alege apropiații

Mihai Bendeac este extrem de atent la oamenii ce fac parte din viața sa. Actorul are un gest genial prin care reușește să aleagă persoanele ce îi pot fi alături, așa că toată lumea ar trebui să îi urmeze exemplul și să profite de sfatul său. Pentru a-și da seama de personalitatea unui om, juratul de la iUmor este extrem de atent la modul în care se comportă acesta cu persoanele ce oferă servicii.

Multe domnișoare își doresc să fie la brațul cunoscutului actor, dar ele sunt nevoite să treacă un test de foc dacă își doresc să aibă o relație cu Mihai Bendeac. El a recunoscut că urmărește îndeaproape comportamentul pe care îl are o femeie cu persoanele ce oferă servicii, printre care doamnele ce se ocupă de curățenie.

„Primul lucru la care mă uit la o femeie este modul în care se raportează la cei care oferă servicii. Eu cred că acolo vezi cu adevărat caracterul unui om. Dacă vrei să cunoști pe cineva întreabă doamnele de la curățenie despre acel om. Asta urmăresc cel mai mult la oameni și cred că asta ne definește cu adevărat.”, a transmis cunoscutul actorul.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro