Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Mama Natură era gravidă în 7 luni. Ce se întâmplă acum

Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Mama Natură era gravidă în 7 luni. Ce se întâmplă acum

Clipe grele pentru Roxana Ionescu și pentru iubitul ei, Tinu Vidaicu! Roxana, care era însărcinată cu primul ei copil, a pierdut sarcina. Anunțul a fost făcut chiar de către iubitul ei, care a ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune.

Roxana Ionescu urma să devină mamă pentru prima oară

Gravidă în șapte luni, Roxana Ionescu urma să devină pentru prima oară mamă. Din păcate, lucrurile au luat o altă întorsătură. Iubitul vedetei, Tinu Vidaicu, a explicat pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat.

Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu, potrivit spynews.ro.

A devenit cunoscută ca „Mama Natură”

În vârstă de 34 de ani, Roxana Ionescu a devenit cunoscută publicului în urma participării la Ciao Darwin, emisiune prezentată de Dan Negru, producție ce a fost difuzată de postul tv Antena 1 în perioada 2003-2005. Aici, ea s-a ales cu numele de „Mama Natură”.

De-a lungul timpului, Roxana a participat la show-ul „Dansez pentru tine”, sezonul al 13-lea, de la Pro Tv, dar și în alte proiecte de televiziune. Ea a făcut parte din echipa de prezentatori ai show-ului Splash! Vedete la Apă⁠, difuzat de Antena 1. În afară de proiectele din televiziune, Roxana Ionescu a cochetat cu modellingul, dar și cu pictorialele incendiare în reviste pentru bărbați. Pe plan personal, Roxana are o relație cu Tinu de aproximativ șase ani.