Rona Hartner, tristă înainte de Paște. Ce a pățit vedeta care a divorțat acum câteva luni EXCLUSIV

Rona Hartner, tristă înainte de Paște. Ce a pățit vedeta care a divorțat acum câteva luni EXCLUSIV
Rona Hartner, tristă înainte de Paște.

Rona Hartner va face în acest weekend primul său Paști fără sot sau fără vreun iubit, după mulți ani. Vedeta noastră stabilită de ani buni în Franța, la Toulon, admite că nu mai știe cu exactitate când a fost ultima dată în această ipostază. Fiindcă anul acesta în fața bunului Dumnezeu și a lumii este doar o femeie singură! În plus, pentru moment nu are niciun fel de plan de a se întoarce în România.

Ea vorbește despre o anumită stare generală de tristețe înainte de Paști

„În aceste zile sunt tristă. În primul rând există o anume tristețe generală înainte de Paști. Fiindcă înainte de Înviere e tristețe mai peste tot. Ne facem un examen interior și realizăm cum suntem de fapt, cât de multe greșeli avem și cum le purtăm cu noi. Apoi, peste starea noastră de spirit se așază cea generală.

Înainte de a învia, Hristos a pătimit pentru noi, a trecut prin momente dificile, a fost bătut, chinuit și crucificat. Așadar, sunt tristă, așa cum spuneam. Și din pricina unor motive personale, și datorită perioadei de an în care ne aflăm!”, a precizat Rona Hartner pentru impact.ro.

Ea și Herve Camilleri au divorțat pe 17 septembrie 2021, după ce au format un cuplu timp de trei ani, în fața tuturor. Anunțul despărțirii a uimit la vremea respectivă multă lume pentru că cei doi păreau a se înțelege foarte bine.

Rona a povestit pentru impact.ro că a încercat în lunile care au trecut de atunci încoace să depășească momentul complicat, însă nu știe sigur dacă a fost capabilă de așa ceva. Pe de altă parte admite că fiica ei i-a fost un real sprijin.

„De Paști nu voi fi chiar singură, totuși. Voi sărbători alături de fiica mea, Rita Sumalya, o adolescentă minunată care-mi calcă pe urme. În plus, alături de un grup de prieteni am închiriat un restaurant unde vom pune și masa tradițională de Paști, fiindcă am decis ca totul să fie un pic diferit anul acesta, cu puține surprize, dar plăcute! Nu mă simt în stare să gătesc specialități!”, mai susține ea.

Și-a redescoperit după divorț pasiunea pentru pictură

În lunile în care a rămas singură, Rona și-a redescoperit, pare-se pasiunea pentru pictura pe sticlă sau pe ceramică. Ca atare, ea a realizat o impresionantă picturală murală, inspirată de psalmul 91 din Sfânta Scriptură, în care se vorbește de îngerul ce îl protejează pe fiecare om.

„Pe mine un anume verset m-a impresionat foarte tare. Acela în care se spune că Dumnezeu va porunci îngerilor săi să ne păzească pe toate căile noastre.

M-am văzut imediat în această ipostază și am să sper mereu că Dumnezeu îmi va oferi o nouă șansă. De aceea am pictat cum mi-a dictat inspirația și apoi am oferit lucrarea Centrul de cultură din oraș, acolo unde am devenit astfel și un fel de Mecena!”, a conchis aceeași Rona Hartner.

La 49 de ani, Rona Hartner se află la cel de-al treilea mariaj eșuat. Admite că nu e deloc mândră de palmaresul ei sentimental, dar spune că uneori lucrurile nu țin doar de dorința unuia singur. Fostul ei soț, Herve Camilleri, este profesor de jazz și DJ de muzică religioasă și tip gospel.

Rona admite că fără perioada de pandemie, care a schimbat destinul multe cupluri, poate situația ar fi evoluat astfel și în cazul lor. Pe de altă parte, francezul e cel care a ajutat-o să depășească cu bine perioada în care compatrioata noastră s-a luptat cu o formă rebelă de cancer, care a necesitat și internarea sa, în spitale din România și Franța.