Rona Hartner, adevărul despre relația cu fostul soț: „Vreau să-mi dau seama de ce divorțez mereu”

Rona Hartner, adevărul despre relația cu fostul soț:
Rona Hartner, noi detalii despre relația cu Herve Camilleri

Anul 2021 a venit cu foarte multe provocări pentru Rona Hartner. Îndrăgita vedetă s-a văzut nevoită să îi spună adio partenerului său, Herve Camilleri. Cei doi s-au decis să divorțeze, luând prin surprindere pe toată lumea. Iată că artista a spus adevărul despre relația pe care o are cu fostul soț!

Rona Hartner, dezvăluiri despre relația cu Herve Camilleri

Rona Hartner s-a bucurat de liniște de sărbători. Aceasta l-a vizitat pe tatăl fiicei sale și a avut parte de bucate alese și o atmosferă plăcută. Vedeta a mărturisit că a vorbit și cu Herve Camilleri de Revelion. Artista a luat o decizie radicală după căsnicia cu bărbatul.

Îndrăgita vedetă a explicat că nu o să se mai căsătorească vreodată cu un artist, mai ales pentru că mariajul cu Herve Camilleri a fost unul extrem de încercat. De asemenea, aceasta nu se gândește la o eventuală împăcare.

„Am cântat colinde, am gătit, l-am vizitat pe fostul soț cu fosta soacră și cu fata, deci tatăl fetei mele. Am mâncat împreună, eu am adus curcan franțuzesc.

Nu, cu Herve am vorbit de Anul Nou, am decis să nu ne mai sunăm decât o singură dată pe lună, ne dă dependență. Ne-am dat seama că nu se poate să ne împăcăm, suntem doi artiști.

Nu se poate, e prea greu. Sunt vindecată, nu mă mai căsătoresc în viața mea cu un artist. E foarte complicat, avem prea multe lucruri în comun.

Zici că eram frați pereche, identici, e ceva fenomenal. Dar nu e bine, trebuie să fie niște diferențe.”, a spus Rona Hartner la Vorbește lumea.

„Da, vreau să îmi refac viața”

Rona Hartner s-a decis să stea o perioadă departe de relațiile amoroase pentru a se gândi la mariajele pe care le-a avut și la motivele pentru care a ajuns la divorț. Cu toate acestea, artista își dorește să iubească din nou, însă nu mai vrea să audă de vreo legătură amoroasă cu un artist.

„Nu sunt cu cineva, data trecută când am divorțat am stat 10 ani singură. Mă gândesc să stau singură, să îmi dau seama de ce stau divorțez așa tot timpul.

Da, vreau să îmi refac viața, asta e clar, doar că nu cu un artist. Nu cred că pot cu un pompier sau un polițist, nu o să înțeleagă nimic din viața mea. Să mă lase în pace, să fac ce vreau eu.”, a adăugat Rona Hartner.

Fanii au fost surprinși în momentul în care Rona Hartner a anunțat că divorțează de Herve Camilleri. Cunoscuta artistă a trecut prin multă suferință, însă a demonstrat că este o luptătoare. Românca i-a spus adio partenerului, chiar dacă admiratorii săi credeau că și-a găsit liniștea în brațele bărbatului.