Reușită mare pentru Romică Țociu, dar și pentru fiica lui. Daria i-a dat vestea cea mare chiar azi

Reușită mare pentru Romică Țociu, dar și pentru fiica lui. Daria i-a dat vestea cea mare chiar azi
Romica Tociu, declaratii in emisiunea La Maruta

Romică Țociu a împlinit astăzi vârsta de 60 de ani, motiv pentru care prezentatorul Cătălin Măruță a ținut să îi transmită „La mulți ani” în direct. Actorul a mărturisit că fiica sa, Daria, i-a făcut o frumoasă surpriză, de ziua sa de naștere. Totodată, acesta a dezvăluit că, împreună cu Cornel Palade, colegul său de scenă, va pleca mâine în America, acolo unde are de susținut spectacole în mai multe orașe.

Reușită mare pentru Romică Țociu, dar și pentru fiica lui

Romică Țociu a împlinit pe 5 ianuarie vârsta de 60 de ani, iar Cătălin Măruță l-a sunat, în direct, ca să îi facă urări. Romică Țociu a dezvăluit faptul că azi, fiica sa, Daria, i-a făcut o mare surpriză, și anume, a trecut cu brio și cea de-a doua probă a examenului auto, și anume, proba traseului. Romică Țociu a mai dezvăluit, totodată, că mâine va pleca alături de Cornel Palade într-un turneu, în America.

„Plecăm de dimineață în America. Primul spectacol îl avem la New York, apoi în Atlanta, apoi în Miami, apoi în Las Vegas, în Philadelphia. Daria, fiica mea, a luat sala, astăzi am tot căutat-o prin casa, o sun și ea îmi zice că e la școala. Când a venit, am aflat că azi a luat și traseul, iar de azi, Daria are permis auto”, a dezvăluit comediantul.

Romică Țociu a ținut să îi mulțumească lui Cătălin Măruță, atât pentru urări, cât și pentru invitația de a participa la podcastul său, Acasă La Măruță, întrucât cei doi actori au primit multe mesaje de felicitare de la oameni.

După podcastul tău, pot să spun ca te iubesc. Atât de multă lume m-a sunat și mi-a zis că atât de frumos a fost și de emoționant, și îți mulțumim mult de tot”, a spus Romică Țociu.

Ce spune Romică Țociu despre Cornel Palade

Deși toată lumea îi cunoaște pe cei doi din spectacolele jucate mereu împreună, iată că Cornel Palade, colegul lui Romică Țociu, le-a pregătit de ceva timp o surpriză fanilor, apucându-se și de cântat.

„Ştiu că o să zică unul sau altul că l-a apucat şi pe Palade cântatul la bătrâneţe. Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puţini ştiu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram şi sunt încă pasionat de muzică. Aşa m-am întors la prima mea dragoste.

Nu m-am decis ce titlul îi voi pune albumului meu. Ce vă pot garanta însă de pe acum e că cele 15 melodii vă vor mişca. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă ca la ştim noi cine, nu dăm nume.

La linia melodică, recunosc, m-am mai consultat cu câţiva amici buni, de specialitate. Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor.

Din toamnă mă apuc să bat pe la uşile caselor de producţie şi sper să am şansa să arăt ce pot!”, spunea Cornel Palade, pentru Playtech.ro, în urmă cu ceva timp.

Cu umor, Romică Țociu a comentat azi despre colegul și prietenul său, transmițându-le artiștilor interpreți să „„nu fie geloși pe Palade” că s-a apucat și el de cântat.