Vești surpriză despre nunta fiului lui Romică Țociu. Ce se întâmplă cu Cornel Palade și ce invitați de top apar EXCLUSIV

Vești surpriză despre nunta fiului lui Romică Țociu. Ce se întâmplă cu Cornel Palade și ce invitați de top apar EXCLUSIV
Detalii despre nunta fiului lui Romică Țociu

Romică Țociu, co-prezentator la ”Splash! Vedete la Apă” (Antena 1), și soția lui, Nicoleta, se află în febra pregătirilor pentru nunta fiului lor, Cătălin, care, joi, se va cununa religios. Celebrul actor ne-a oferit, în exclusivitate, câteva detalii despre petrecerea de pomină, cu 250 de invitați, unde vor cânta artiști de calibru, printre care Pepe, Aurelian Temișan și Adrian Enache. Reporterii playtech.ro au surprins-o, sâmbătă, la mall, pe soacra mare, în timp ce cumpăra câteva daruri pentru miri, dar și jucării pentru cei doi nepoței.

Noi detalii despre nunta fiului lui Romică Țociu

  • ”Vom avea un chef mare, cu 250 de invitați, la un restaurant din Cernica”

Romică Țociu are mari emoții pentru nunta fiului său, Cătălin. Actorul ne-a oferit, în exclusivitate pentru impact.ro, câteva detalii despre evenimentul de joi: ”Lumea mă întreabă de ce fac nuntă joia, dar, în pandemie, lumea a făcut petreceri și lunea, și în fiecare zi a săptămânii.

Vom avea o petrecere mare, cu 250 de invitați, la un restaurant din Cernica, iar slujba religioasă va avea loc la o biserică nouă, din Tunari, de acolo este Ligia, mireasa. Nași le vor fi prietenii lui Cătălin, mirii i-au ales, sunt de vârsta lor, pleacă mereu împreună, se înțeleg de minune”.

Cătălin s-a cununat civil în urmă cu doi ani, iar între timp a devenit de două ori tătic, având un fiu și o fiică. Romică este fericit și în rol de bunic: ”Lui Filip nepotul îi zicem Gărgăriță sau Chifteluță. Acum avem și o nepoată, avem pereche.”.

”De partea umoristică se va ocupa Cornel Palade, în prima parte a chefului”

Romică Țociu are, printre cei 250 de invitați, și nume grele din show-biz, care îi vor fi alături în această zi emoționantă. Nu va lipsi de la masa invitaților nici prietenul său de o viață, Cornel Palade, chiar dacă în ultima vreme nu au mai colaborat în proiectele de la Antena 1, ci doar pe scenă.

Romică l-a desemnat pe Cornel responsabil cu voia-bună: ”Cornel Palade nu va lipsi de la chef, i-am pus în spate o mare responsabilitate, să se țină de glume, până la miezul nopții, când vreau să fiu un socru mare cuminte. După aceea, mă voi dezlănțui.

Vor fi și momente umoristice, iar recitalurile muzicale vor fi susținute de Tavi Colen, Adrian Enache, Aurelian Temișan și Pepe. Meniul va fi pe gustul tuturor, cu sărmăluțe, friptură și tort”, ne-a mai declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, Romică Țociu. Zilele trecute, el a ajuns la restaurantul unde va avea loc petrecerea, împreună cu Nicoleta, pentru a verifica stadiul pregătirilor.

Cum a fost surprisă soția artistului?

  • Reporterii playtech.ro au surprins-o pe soacra mare, Nicoleta Țociu, la cumpărături

Nicoleta și Romică și-au pregătit deja ținutele de socri mari. Ea va schimba mai multe ținute, pe parcursul zilei, dar și fiica actorului va fi în centrul atenției, la petrecere, având pregătită o rochiță-surpriză.

Sâmbătă, am întâlnit-o pe Nicoleta într-un magazin din mall Pantelimon, de unde a cumpărat câteva lucruri pentru casa mirilor, dar nu a uitat nici de nepoți, cărora le-a luat câteva jucării. Nicoleta purta o rochie cu imprimeu, o geantă în culori vesele și pantofi fără toc, pentru a se simți confortabil, în magazine.

Urmăriți Playtech.ro și pe