Fiul lui Romică Țociu s-a căsătorit azi. Imagini de la nunta lui Cătălin

Fiul lui Romică Țociu s-a căsătorit azi. Imagini de la nunta lui Cătălin
Fiul lui Romică Țociu s-a căsătorit azi.

E nuntă mare azi în showbiz. Fiul lui Romică Țociu, Cătălin, s-a căsătorit azi cu aleasa inimii lui, Ligia. În urmă cu puțin timp, s-a terminat slujba religioasă de la biserică. La slujba religioasă, soției lui Romică Țociu i-au dat lacrimile de emoție.

Fiul lui Romică Țociu s-a căsătorit azi

Însă nici Romică Țociu nu a scăpat de emoții, mai ales că este socru mare. Petrecerea este una pe cinste, mai ales că participă nume sonore din showbiz-ul românesc.

”A fost o zi extrem de emoționantă, mai mult a fost Nicoleta puțin emoționată. S-au distrat, așa cum le-am pus pe hârtie, așa s-au derulat. Au fost și ei emoționanți aici la slujba religioasă, și ei, și nașii, copii, prietenii…”, a spus Romică Țociu la Antena Stars.

Meniul este pregătit și el în cel mai mic detaliu, iar pentru partea artistică, Romică Țociu are o surprinză pentru tineri. Astfel, la eveniment va ajunge și Nikolaos Papadopoulos care va cânta muzica grecească, dar și Theo Rose, precum și Adrian Enache împreună cu fiica lui, Diana.

”Avem familia lângă noi, prietenii apropiați și urmează o petrecere foarte frumoasă. Nu am văzut-o în rochie de mireasă. E un moment unic și frumos pe care l-am așteptat cu toții și se întâmplă, suntem foarte fericiți”, spunea Cătălin, fiul lui Romică Țociu.

Petrecerea de nuntă din această seară se anunță a fi un show total.

”Nu va o nuntă, va fi un show total. Vin toți prietenii mei, vor cânta, am mai multe surprize, dar nu le pot spune acum. Am o listă întreagă, va trebui să îi pun în așa fel încât să încape să cânte toți, Adrian Enache cu fiica, Theo Rose, Cornel, bunul meu prieten, o să vină Temișan, o să vină aproape tot juriul de la ”Te cunosc de undeva”, a mai declarat spus Romică Țociu la Antena Stars.

Romică Țociu este deja bunic

Amintim că Romică Țociu are doi copii: un băiat de 26 de ani și o fată adolescentă, pe nume Daria, care îi și calcă pe urme. Mai exact, Daria Țociu a început să facă teatru încă de la vârsta de 8 ani. Romică Țociu este și bunic, deoarece fiul său, Cătălin, și actuala sa soție, Ligia, au doi copii: un băiat și o fetiță.

„Am deschis şampania încă de dimineaţă!”, spunea emoţionat artistul.

„Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. In dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana!

Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, spunea Romică Țociu la începutul acestui an.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe