Veste genială pentru Romică Țociu și Cornel Palade. Toți oamenii se vor bucura EXCLUSIV

Veste genială pentru Romică Țociu și Cornel Palade. Toți oamenii se vor bucura EXCLUSIV
Romică Țociu și Cornel Palade, definiția succesului în materie de cuplete umoristice

Romică Țociu, 59 de ani, se pregătește pentru un Revelion ceva mai activ decât cel de anul trecut. Anul trecut a avut un aspect exclusiv casnic pentru cei mai mulți dintre noi, din motive deja binecunoscute, cele legate de respectarea normelor sanitare impuse de pandemia de COVID. De data Romică Țociu și Cornel Palade, va susține câteva momente umoristice în restaurante din București sau din apropierea Capitalei.

Romică Țociu își reia spectacolele cu Cornel Palade. „Ne încălzim puțin”

Îndrăgitul Romică Țociu ne-a explicat de unde se mai inspiră astăzi pentru a-și crea noi cuplete de succes. „Politica și politiceni ca Diana Șoșoacă sau Florin Cîțu sunt marfă de primă mână! COVID-ul e mult prea sensibil pentru așa ceva!”, desconspiră Romică Țociu sursele sale din aceste zile.

Show-uri restrânse, în doi

Cornel Palade și bunul său prieten au reluat astfel seria spectacolelor comune, care i-au impus atenției și simpatiei marelui public de decenii bune.

„Anul acesta de Revelion ne încălzim un pic. Adică avem ceva apariții în fața unui număr restrâns de persoane, fiindcă astea sunt regulile, le știm cu toții!

Dar măcar e un pas înainte față de ce a fost acum un an, când am făcut glume fiecare la el acasă, nu doar eu și cu Cornel, căci de sărbătorit împreună nici nu s-a pus problema”, arată Romică Țociu.

Romică Țociu a ptrecut de Crăciun la Londra

El a declarat pentru impact.ro că cei doi au mers în această toamnă în mijlocul unor comunitătți de români din diverse locuri ale Europei, reluând  astfel o mai veche tradiție:

„În toamnă am dat o fugă prin vestul Europei, jucând pentru românii care ne-au chemat în diverse locuri. Asta după ce ne făcusem iar mâna pe litoral, în fiecare weekend al sezonului. Iar de Crăciun am fost la Londra.

Am jucat în trei zile consecutive la restaurantul „Crama românească” pentru mai bine de 700 de români. Domnule, mi-au dat lacrimile de bucurie la reîntâlnire! Să-i fi văzut cum erau îmbrăcați, ca pentru Revelion, cum ne-au așteptat, cum s-au manifestat! A fost o bucurie de nedescris!”.

Spectacole peste Ocean

În plus, chiar înainte de Sf. Ioan, Țociu, Palade, Maria Dragomiroiu și mulți alții vor pleca într-un nou turneu de zile mari în Statele Unite, organizat de Bebe Mihu.

„Avem deja afișul! Ne așteaptă mii de români la New York, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Miami.

În total sunt peste 12 metropole americane, de pe ambele coaste ale Americii în care ne vor purta pașii pentru a împărți tuturor bucurii”, afirmă același Romică Țociu.

Cum își realizează Romică Țociu și Cornel Palade cupletele actuale

Pe de altă parte, Romică Țociu ne-a răspuns și curiozității noastre legate de maniera în care își realizează cupletele actuale.

„Viața politică și socială rămân încă în atenția noastră. Avem diverse personaje politice care ni se impun atenției. Diana Șoșoacă și Florin Cîțu, fostul premier, sunt doar două exemple. Amândoi sunt marfă de primă mână! Prin tot ceea ce fac ne roagă parcă să nu le omitem din cupletele noastre. Sunt un izvor permanent de inspirație pentru noi, fiindcă multe dintre lucrurile pe care le fac sau le spun cu greu ne-ar fi putut trece prin cap. În schimb, personaje ca cele ale actualului șef al statului sau cel care conduce PSD sunt inexistente pentru meseria noastră.

Sunt mult prea liniari. Iar asta nu este întotdeauna o calitate recomandabilă, după mine. Mai ales ca politician. Notorietatea se construiește, în destule cazuri, și prin cuplete. E o metodă folosită cu mult succes în multe colțuri ale lumii, nu doar la noi. Cât privește COVID-ul, ăsta nu poate fi un subiect de inspirație. Ne-a împărțit, ne-a răsucit, ne-a schimbat modul de gândire, ne-a răpit mii de vieți! Într-un cuvânt, e  mult prea sensibil pentru a-l include în cuplete umoristice!”, conchide Romică Țociu.