12 dec. 2021 | 12:09

Retragere în lacrimi de la Bravo, ai stil. Motivul pentru care Anda Adam a luat decizia neașteptată

Monden
Retragere în lacrimi de la Bravo, ai stil. Motivul pentru care Anda Adam a luat decizia neașteptată
De ce s-a retras Anda Adam de la Bravo, ai stil!

Deși este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbizul autohton, Anda Adam a demonstrat că este una dintre cele mai puternice, energice și stilate vedete din România, prin participarea la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D. Fanii acesteia au rămas fără cuvinte, atunci când solista a mărturisit, în direct la televizor, că este nevoită să se retragă din competiție. Care a fost motivul celebrei artiste.

De ce s-a retras Anda Adam de la Bravo, ai stil!

Puternică, hotărâtă, ambițioasă și gata să demonstreze că are un spirit de luptătoare, Anda Adam a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente ale emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Evoluția ei de-a lungul edițiilor a fost una spectaculoasă.

Deși în gala dedicată blănurilor de sâmbătă, 11 decembrie, Anda Adam a impresionat cu o ținută extravagantă de scenă, ce i-a pus în valoare trupul de clepsidră și formele voluptoase, la finalul emisiunii artista a făcut un anunț ce i-a șocat pe toți.

Anda Adam s-a retras din emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, din cauza unor probleme de natură personală. Se pare că unul dintre membrii familiei ei se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care solista este nevoită să se deplaseze în străinătate.

„M-am simțit foarte bine alături de voi și de tine, Ilinca, și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din această competiție, din cauza unor probleme personale care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei, așa că o să mă uit cu mare drag și cu plăcere la voi în fiecare seară.

A fost o plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți. Vă doresc sărbători fericite și sper ca într-un final cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine.

Am ales să mă retrag din această competiție pentru că familia mea și sănătatea sunt mai importante decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alături de mine, așa cum au fost de 22 de ani.”, a declarat Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities.

Mama Andei Adam are probleme de sănătate

Celebra artistă Anda Adam a mărturisit că este vorba despre mama sa. Femeia care i-a dat viață este stabilită în Statele Unite ale Americii de două decade, însă problemele sale de sănătate au determinat-o pe cântăreață să ia decizia de a părăsi competiția de la Kanal D.

„Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alături de ea în cazul în care va face o operație. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit. Nu există niciun alt membru al familiei mele acolo.

Părinții mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia. Nu are decât două prietene și o vecină și dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am. Nu am știut că există și lucruri în viață care pot să îți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor.”, a completat Anda Adam, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Părinții Andei Adam sunt despărțiți de foarte mulți ani, iar mama artistei nu și-a refăcut viața, fiind plecată în America de mai bine de 20 de ani. În urma problemelor sale de sănătate, mama Andei Adam va fi nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală, iar solista îi va fi alături.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro