Scandal major la ‘Bravo, ai stil’. Anda Adam a intrat în conflict în timpul emisiunii

Scandal major la ‘Bravo, ai stil’. Anda Adam a intrat în conflict în timpul emisiunii
Totul a pornit de la o tinuta

E scandal de proporții la Bravo, ai Stil! Așa cum era de așteptat, concurentele au avut să își reproșeze diferite lucruri.

Scandal de proporții la Bravo, ai stil!

Puse să comenteze ținute și petrecând mult timp împreună  la filmările, conflictele mocnite izbucnesc atunci când concurentele sunt rugate să comenteze una alteia ținuta.

Așa s-a întâmplat și în ultima ediție a Bravo, ai Stil! Celebrities. Protagonista a fost chiar Anda Anda. Cântăreața a avut o dispută cu Nicoleta Dragne.

Cele două au atras rapid atenția cu replici care mai de care mai tăioase. Anda Adam și Nicoleta Dragne sunt rivale în platou, dar se pare că totul ar fi pornit din culise. Cele două pur și simplu nu se suportă, iar în ultima ediție a emisiunii s-a putut vedea clar acest lucru.

Anda și Nicoleta și-au aruncat cuvinte grele, după care au ajuns la acuzații.

Nicoleta Dragne i-a reproșat Andei Adam că l-a jignit pe Maurice Munteanu, la ultima jurizare, când acesta i-a spus că ținuta ei nu este pe placul lui, așa că nu i-a oferit steluță.

Anda Adam și Nicoleta Dragne, cuvinte grele

De aici până la un scandal de proporții a mai fost doar un pas. Cele două s-au duelat în replici tăioase și în jigniri.

Nicoleta Dragne:  Nu a spus nimeni că ai IQ-ul scăzut, asta ai spus tu. Daca tu asta crezi despre tine, este nasol, ce să zic.

Anda Adam: Daca tu ai spus că ești mai deșteaptă decât mine, e că și cum…scuza-mă, dar m-ai jignit subtil așa spunând că sunt proasta. Este gen că și cum m-a făcut proasta, dar e ok.

Nicoleta DragneFaptul că eu cred că sunt peste nivelul tău, nu înseamnă că tu ești proasta că și eu poate sunt proasta și suntem doua proaste.

După ce ai avut discuția cu Maurice că te-a certat că te-a depunctat sau ți-a spus alta părere…de ce n-ai avut curajul să îi spui și lui în fata ceea ce spuneai după aia?!

De ce n-ai avut curajul să vorbești despre anumite chestii persoanale ale omului pe care, da, ar fi fost absurd să le spui în fata, pe televizor, dar le spuneai în culise altor colege. 

De ce n-ai fost asumata. Auzi, Maurice, asta cred eu despre tine. De ce-l înjurai când te așezai pe scaun și te auzeau fetele, de ce nu-l înjurai în fata daca erai așa asumata?!, a spus vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Mădălina Pamfile a intervenit să lămurească situația. Vedeta a fost atentă la jurizarea făcută de Maurice cu privire la ținuta Andei Adam și a ținut să o contrazică pe Nicoleta Dragne.

Nu a zis deloc să își bage să își scoață. Era nervoasa de ce s-a întâmplat. Hai să delimitam bine lucrurile”, a spus Mădălina Pamfile. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI