12 nov. 2021 | 20:22

Scandal major la ‘Bravo, ai stil’. Anda Adam a intrat în conflict în timpul emisiunii

Monden
Scandal major la ‘Bravo, ai stil’. Anda Adam a intrat în conflict în timpul emisiunii
Totul a pornit de la o tinuta

E scandal de proporții la Bravo, ai Stil! Așa cum era de așteptat, concurentele au avut să își reproșeze diferite lucruri.

Scandal de proporții la Bravo, ai stil!

Puse să comenteze ținute și petrecând mult timp împreună  la filmările, conflictele mocnite izbucnesc atunci când concurentele sunt rugate să comenteze una alteia ținuta.

Așa s-a întâmplat și în ultima ediție a Bravo, ai Stil! Celebrities. Protagonista a fost chiar Anda Anda. Cântăreața a avut o dispută cu Nicoleta Dragne.

Cele două au atras rapid atenția cu replici care mai de care mai tăioase. Anda Adam și Nicoleta Dragne sunt rivale în platou, dar se pare că totul ar fi pornit din culise. Cele două pur și simplu nu se suportă, iar în ultima ediție a emisiunii s-a putut vedea clar acest lucru.

Anda și Nicoleta și-au aruncat cuvinte grele, după care au ajuns la acuzații.

Nicoleta Dragne i-a reproșat Andei Adam că l-a jignit pe Maurice Munteanu, la ultima jurizare, când acesta i-a spus că ținuta ei nu este pe placul lui, așa că nu i-a oferit steluță.

Anda Adam și Nicoleta Dragne, cuvinte grele

De aici până la un scandal de proporții a mai fost doar un pas. Cele două s-au duelat în replici tăioase și în jigniri.

Nicoleta Dragne:  Nu a spus nimeni că ai IQ-ul scăzut, asta ai spus tu. Daca tu asta crezi despre tine, este nasol, ce să zic.

Anda Adam: Daca tu ai spus că ești mai deșteaptă decât mine, e că și cum…scuza-mă, dar m-ai jignit subtil așa spunând că sunt proasta. Este gen că și cum m-a făcut proasta, dar e ok.

Nicoleta DragneFaptul că eu cred că sunt peste nivelul tău, nu înseamnă că tu ești proasta că și eu poate sunt proasta și suntem doua proaste.

După ce ai avut discuția cu Maurice că te-a certat că te-a depunctat sau ți-a spus alta părere…de ce n-ai avut curajul să îi spui și lui în fata ceea ce spuneai după aia?!

De ce n-ai avut curajul să vorbești despre anumite chestii persoanale ale omului pe care, da, ar fi fost absurd să le spui în fata, pe televizor, dar le spuneai în culise altor colege. 

De ce n-ai fost asumata. Auzi, Maurice, asta cred eu despre tine. De ce-l înjurai când te așezai pe scaun și te auzeau fetele, de ce nu-l înjurai în fata daca erai așa asumata?!, a spus vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Mădălina Pamfile a intervenit să lămurească situația. Vedeta a fost atentă la jurizarea făcută de Maurice cu privire la ținuta Andei Adam și a ținut să o contrazică pe Nicoleta Dragne.

Nu a zis deloc să își bage să își scoață. Era nervoasa de ce s-a întâmplat. Hai să delimitam bine lucrurile”, a spus Mădălina Pamfile. 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro