Rețetele preferate de familia lui Chef Florin Dumitrescu. Ce le pregătește bucătarul

Rețetele preferate de familia lui Chef Florin Dumitrescu. Ce le pregătește bucătarul
Florin Dumitrescu a spus ce găteşte mereu acasă. Acestea sunt reţetele preferate de familia celebrului Chef

Despre Florin Dumitrescu ştie toată lumea că este un Chef de excepţie, un jurat îndrăgit, dar şi un tată nemaipomenit. Nici acasă nu lasă şorţul de bucătar şi trece la treabă ori de câte ori fetiţele sale sau soţia vor ceva bun. Vedeta de la Antena 1 a povestit care sunt reţetele preferate de familia lui.

Ce găteşte Chef Florin Dumitrescu acasă

Deşi găteşte de la 14 ani preparate care mai de care mai simandicoase, acasă pregăteşte reţete simple, dar mult iubite de familie. Chef Florin Dumitrescu a povestit ce le face bun celor două fetiţe, Ava şi Mia, dar şi soţiei sale, Cristina.

“Dacă ar fi după feţele mele, ar trebui să gătesc doar două rețete. Paste fierte, simple, preferatele celei mici. Sau pizza, pentru cea mare”, a spus juratul de la “Chefi la Cuţite”, conform Impact.ro.

Îndrăgitul Chef recunoaşte că îşi doreşte ca fetele lui să “prindă gustul” gătitului şi să îi moştenească talentul.

“Oamenii care sunt atrași de mâncare gătesc cu atât de multă pasiune acasă, încât transmit asta și copiilor”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Mai mult, acesta le implică pe micuţe în activitatea din bucătărie cu fiecare ocazie. Ava, în vârstă de 7 ani, și Mia, în vârstă de 5 ani, chiar au învățat deja cum să facă deserturi sănătoase și participă la pregătirea micului dejun.

“În fiecare dimineață, ele bat ouăle pentru omletă. Când avem mai mult timp la dispoziție, pregătim împreună biscuiți și turtă dulce. Pentru noi este deja o tradiție să ne jucăm cu tot felul de forme în bucătărie. Ava este cea mai activă. Se implică chiar și când gătește Florin. Stă lângă el, spală fructele, legumele, îi rupe pătrunjelul de pe crenguțe sau îi curăță usturoi”, a povestit Cristina.

Florin Dumitrescu a spus ce găteşte mereu acasă. Acestea sunt reţetele preferate de familia celebrului Chef
Florin Dumitrescu a spus ce găteşte mereu acasă. Acestea sunt reţetele preferate de familia celebrului Chef

Sezonul cu numărul 9 “Chefi la Cuţite” are co-prezentator

Cum Gina Pistol mare are doar câteva luni până când va naşte, producătorii emisiunii de la Antena 1 au decis să o ajute. Aceştia l-au adus pe Speak, fost concurent la Asia Express, pentru a lua interviurile şi pentru a sta cu susţinătorii participanţilor.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de susţinători atunci când concurenţii intra la jurizare şi uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfăşoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaşte foarte multe poveşti, ca voi simţi emoţiile concurenţilor şi că toată experienţa va fi ceva surprinzător.

Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioşi cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfăşoară producţia, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a spus Speak.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI