Surpriză totală pentru Chef Florin Dumitrescu, de ziua lui. I-au dat lacrimile de bucurie

Surpriză totală pentru Chef Florin Dumitrescu, de ziua lui. I-au dat lacrimile de bucurie

Florin Dumitrescu, celebrul bucătar de la ”Chefi la Cuțite”(Antena 1), a împlinit sâmbătă 33 de ani, iar familia sa a avut grijă să-i pregătească o petrecere frumoasă, dar imprevizibil nu a fost cadoul lor, ci cel venit din partea fiicelor sale.

Surpriză pentru Chef Florin Dumitrescu, de ziua lui

Chef Florin Dumitrescu a fost numai un zâmbet ieri, deoarece persoanele apropiate s-au adunat pentru a-l surprinde de ziua lui. În timp ce fiicele sale s-au ocupat de realizarea unui banner pentru tatăl lor, soția bucătarului i-a oferit acestuia un tort excepțional, decorat deosebit, pe care se regăsea și mesajul ”Te iubim”.

Surpriză totală pentru Chef Florin Dumitrescu, de ziua lui. I-au dat lacrimile de bucurie
Bannerul realizat de fetele lui în cinstea sa

„Aşa frumos au decorat fetele mele. Sunt cel mai norocos şi fericit bărbat din câți cunosc. Vă mulțumesc pentru urări. P. S. Cristina Sima Dumitrescu te iubesc”, a scris chef Florin Dumintrescu pe Instagram. Comentariile au curs, iar printre vedetele care i-au urat ”la mulți ani” s-au numărat Gina Pistol, Mihai Bobonete:

  • „La multi ani! Sa ne traiesti sanatos si voios! Va imbratisez cu drag” – Gina Pistol.
  • „La multi ani Flo!❤️”- Mihai Bobonete.

Urările admiratorilor

„La mulți ani! Să fi sănătos şi fericit! O! Şi să ai succes la Chefi la cuțite! Să câştigi!🤗😘💗🎉👌😆😆/ La mulți ani frumoși și sănătoși cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! 👏💙💙💙/ La multi ani sanatosi si frumosi🎉🎂🥂🥳🤗/ la muuulti ani! stay happy forever ❤️/ La multi ani plini de bucurii! 🥳❤️ Rock on! 🤘🤗/ La multi multi ani, sa ai perte de numai bine si plin de ducuri 😘😘😘❤️❤️❤️😍😍😍😍😍/ La multi ani, Chef!!!! Multa sanatate va doresc alaturi de cei dragi dumneavoastră , fericire si toate dorintele sa va infloreasca!!!! 🤗🤗😊😊/ La mulți ani, @chefflorindumitrescu! Multa sănătate și fericire. Îți mulțumim ca exiști! 🤗 ”, i-au scris admiratorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI