13 iul. 2020 | 19:22

Rețetă de negresă. Cea mai delicioasă negresă, cu doar 7 ingrediente

Utile
Rețetă de negresă. Cea mai delicioasă negresă, cu doar 7 ingrediente
Rețetă de negresă. Cea mai delicioasă negresă, cu doar 7 ingrediente

Brownie, rețetă autentică americană, sau negresă, după unii, este desertul perfect pentru orice eveniment. Cu cacao, poate gem sau chiar și nucă, prăjitura poate fi preparată în diferite feluri.

Rețetă de negresă, cu doar 7 ingrediente

Ingrediente

  • 3 oră
  • un pachet de unt
  • o cană de făină
  • o cană și jumătate de zahăr
  • un plic praf de copt
  • un plic de cacao de 50 g

Mod de preparare

Taie untul bucățele și pune-l la topit, împreună cu zahărul, într-un vas încăpător. Separat, dizolvă cacaoa în laptele rece, apoi adaugă totul peste compoziția de pe foc. Amestecă bine până ce se dizolvă de tot cacaoa și lasă să fiarbă puțin. Pune deoparte compoziția și lasă la răcit, preț de maximum două ore.

După ce s-a răcit compoziția, separtă gălbenușurile de albușuri. Albușurile bate-le spumă cu praful de sare. Gălbenușurile încorporează-le în compoziția răcită cu ajutorul mixerului. În cele din urmă, toarnă în ploaie făina amestecată cu praful de copt și amestecă în continuare, la viteză mică.

La final, înglobează treptat albușurile bătute spumă, cu ajutorul telului. Tapetează o tavă cu hârtie de copt, toarnă în ea compoziția și lasă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de aproape 35 de minute. Peste prăjitură poți pune zahăr pudră, scrie ruxandraluca.ro.

  • De asemenea, după bunul plac, după ce se răcește complet desertul, poți stropi peste el ciocolată topită, iar lângă poți adăuga înghețată.

Cum topești ciocolata acasă

Ciocolata, delicioasă în orice formă, este mult mai apetisantă topită, putând fi folosită ca sos, drept cremă pentru diferite deserturi ori poate fi mâncată ca atare. Pentru a topi ciocolata trebuie să folosești foc foarte mic și trebuie să amesteci constant. Pentru a estima corect timpul necesar topirii, trebuie să știi că pentru 40 de grame de ciocolată este suficient 1 minut pe foc, pentru 200 de grame 3 minute, iar pentru 1 kilogram 4 minute.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
"Aşa ai un ban în plus în buzunar. Îţi scoţi chiar şi de două ori banii" | Investiţia care devine tot mai profitabilă pentru români
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro