25 apr. 2024 | 21:34

Cine câștigă Chefi la Cuțite sezonul 13. Surpriză uriașă pentru fani

Emisiuni TV
Cine câștigă Chefi la Cuțite sezonul 13. Surpriză uriașă pentru fani
Cine câștigă Chefi la Cuțite sezonul 13. Surpriză uriașă pentru fani

Așteptarea fanilor a luat sfârșit! S-a aflat cine câștigă Chefi la Cuțite sezonul 13. După un sezon cu o mulțime de provocări, un singur concurent cine pleacă acasă cu premiul cel mare de la Antena 1.

S-a aflat cine câștigă Chefi la Cuțite sezonul 13

Sezonul 13 al emisiunii „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 a fost marcat de controverse. Demisia celor trei bucătari, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, și înlocuirea lor cu alți patru chefi au generat o dezbatere publică intensă!

În premieră pentru istoria show-ului culinar „Chefi la Cuțite”, patru bucătari s-au confruntat pentru un loc în finală. Însă, doar trei dintre ei au reușit să-și formeze echipele. Acum s-a aflat cine este marele câștigător al emisiunii de la Antena 1.

Potrivit Viperele Vesele, se știe deja numele marelui câștigător al sezonului 13 al emisiunii Chefi la Cuțite. În plus, pe contul lor de Instagram au fost anunțate și numele celor trei concurenți care vor ajunge în marea finală.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Lăcrămioara Pintilie din echipa roz, echipa lui Chef Richard Abou Zaki, Mihai Dragomir din echipa galbena, echipa lui Chef Alexander Sautner și Lucica Susanu din echipa echipa verde, echipa lui Chef Orlando Zaharia, vor fi finaliștii sezonului 13 al emisiunii Chefi la Cuțite. Mihai Dragomir va fi câștigătorul sezonului 13 al emisiunii! Antena 1 ne iubește!”, au dezvăluit Viperele Vesele în mediul online.

Cine este Mihai Dragomir

Concurentul Mihai Dragomir are 24 de ani și este din Constanța. Între el și chef Ștefan Popescu s-a legat o relație specială, juratul fiindu-i profesor în urmă cu ceva timp.

„Am început să gătesc în vacanța de vară. După ce am terminat școala, am început să lucrez într-un Bistro unde făceam multă pizza, șnițel, mâncare confortabilă pentru toți, dar nu era ceea ce îmi doream eu.

Atunci am ales să plec, să mă mut la București. Mi-am găsit o școală, mi-am găsit un job în unul dintre cele mai bune restaurante la momentul respectiv pe piață. Este un restaurant de fine dining. Am plecat de jos, pe secțiunea de salate, apoi am trecut la carne. (…) Se auzea vorba prin Constanța că a venit un mare chef de la Londra: Alex Crăciun. Mi-am depus CV-ul, voiam neapărat să ajung acolo! Și în cele din urmă m-au contactat. Am lucrat alături de el 8 luni.

Au fost 8 luni ca la armată! Începeam la ora 8:00, terminam la 1:00. Lucram 5 zile pe săptămână, pauzele erau rare. Terasa avea 300 de locuri, iar preparatele erau foarte complexe. Simțeam că pot să lucrez oriunde ca bucătar, dar nu mă vedeam niciodată chef. Mi-a ieșit în cale un job, pe postul de chef, restaurantul ăsta mi-a oferit mie cam tot ce mi-am dorit de la mine. Merge surprinzător de bine pentru primul an.

Am fost și la câteva competiții internaționale. Am fost la Olimpiada Gastronomică de la Stuttgart cu echipa națională de juniori. Sunt foarte pasionat și am încercat să fac multe chestii într-un timp scurt”, a spus Mihai Dragomir.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Viața la bloc. Ce sancțiuni riști dacă ai musafiri gălăgioși de Paști
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu te poate amenda
Capital.ro
Puterea miraculoasă a rugăciunii. Ce s-a întâmplat cu o bucată de pâine după ce a fost sfințită
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Obiceiuri și tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro