Rețeta de must cu hrean a Irinei Loghin. Cum se prepară de fapt. Artista spune că are un gust extraordinar

Rețeta de must cu hrean a Irinei Loghin. Cum se prepară de fapt. Artista spune că are un gust extraordinar
Ce rețeta de must are Irina Loghin.

Irina Loghin are vârsta de 82 de ani și o condiție fizică foarte bună. Ea face turul, la pas alert, lacului Herăstrău, dar are grijă și la alimentație, apelând la rețete inedite.

Rețeta de must cu hrean a Irinei Loghin

Irina Loghin are însă și un mod special de a consuma mustul de struguri, iar rețeta ei face adevărată senzație în rândul fanilor și al cunoscuților, conform Click.ro.

Astfel, în fiecare toamnă, Irina are grijă să își prepare elixirul cu un ingredient extrem de apreciat, și anume, hreanul.

”Mustul cu hrean, pe care îl consum eu toamna, este preparat după o rețetă a mea, are un gust extraordinar şi se face în felul următor. Peste mustul obţinut din struguri, căpşunică se numeşte soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame de hrean, la o damigeană de 25 de litri”, a spus și Irina Loghin.

Irina Loghin, dezvăluiri despre stilul ei de viață

De altfel, multă lume s-a întrebat cum reușește Irina Loghin să depășească orice obstacol din viața ei. Interpreta de muzică populară a spus că recurge la rugăciune și plimbări în aer liber.

„Lumea mă mai întreabă cum reușesc să fac față unor perioade mai dificile. Tuturor le răspund că nu fac nimic extraordinar. De fapt, lucrurile banale pe care le fac și azi, le făceam și în urmă cu 20 sau 30 de ani.

Îmi place să mă plimb în aer liber și consider absolut necesar să adaug și rugăciunea la toate astea, în fiecare zi, măcar dimineața și seara!”, a zis vedeta pentru Impact.ro.

De asemenea, artista a mai ținut să menționeze și rolul rugăciunii în viața sa, un rol esențial.

”Când mă rog am fost învățată să nu mă gândesc la grijile cu care mă confrunt, la nu știu ce probleme. Nu trebuie să le lași deoparte. Rugăciunea trebuie făcută cu respect față de cel de Sus și cu credință că spusele tale vor fi ascultate”.

”Nu trebuie să spui de fiecare dată ca la carte toate rugăciunile pe care le știi. Eu de multe ori folosesc și cuvintele mele, simple, prin care mă plâng sau îi spun simplu că-i mulțumesc pentru una sau pentru alta”, a mai adaugat Irina Loghin, pentru sursa citată.

”Rugăciunea mi-a dat mereu o stare de bine. Iar atunci când spun rugăciunea dedicată Maicii Domnului parcă mă transpun, parcă nu mai sunt eu. Celor care nu mă cred să încerce să facă rugăciunea asta. Nu e scurtă, dar e atât de frumoasă!”, a mai spus Irina Loghin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI