Irina Loghin, gest superb pentru doctoriţa care i-a salvat viaţa actriţei Marilena Chelaru: “Este o femeie cu suflet mare” EXCLUSIV

Irina Loghin, gest superb pentru doctoriţa care i-a salvat viaţa actriţei Marilena Chelaru: “Este o femeie cu suflet mare” EXCLUSIV
Irina Loghin, gest superb pentru doctoriţa care i-a salvat viaţa actriţei Marilena Chelaru

Talentata interpretă de muzică populară Irina Loghin are un suflet uriaș. Actrița Marinela Chelaru din grupul umoristic ”Vouă” ne-a povestit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, cum a ajutat-o Irina Loghin să o răsplătească pe doctorița care a operat-o la inimă, salvând-o din ghearele morții, și care urma să se mărite: ”Mirii au plâns”.

Irina Loghin are tarif de 1.000-1.500 de euro pentru un recital

Nu mai e un secret că artiștii de muzică populară au tarife de 1.000-1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute, însă iată că unii dintre ei cântă și gratis. Irina Loghin a fost atât de impresionată de problemele de sănătate cu care, în urmă cu trei ani, s-a confruntat Marinela Chelaru, încât atunci când actrița a rugat-o să cânte la nunta doctoriței ei, artista nici că a stat pe gânduri, fiind prezentă prima la eveniment:

”Doctorița care m-a operat la inimă, după ce una dintre vene se necrozase și riscam să mor, se pregătea de nuntă, acum trei ani, după intervenția mea chirurgicală. Mi-a povestit de petrecere, dar și că și-ar dori ca la nuntă să cânte Irina Loghin, artista ei preferată. Atunci, am pus la cale o surpriză”, ne-a declarat Marinela, pentru Playtech.ro.

”Am rugat-o pe doamna Irina Loghin să mă ajute să mă revanșez față de doctorița care mi-a salvat viața”

Marinela Chelaru ne-a povestit totul despre acea petrecere, de neuitat, unde Irina Loghin a susținut un recital, ridicând mesenii în picioare:

”Am rugat-o pe doamna Irina Loghin să mă ajute să mă revanșez față de doctorița mea, care m-a întors din moarte, însă am specificat că nu am bani să o plătesc, căci trăiesc de pe o zi pe alta. Dânsa a spus da, dar nu credeam că o să vină, știind câte alte contracte are. A apărut la ora stabilită, a cântat nu doar 2-3 piese, cât o rugasem, ci aproape o oră.

A fost aplaudată, iar doctorița mea, care era mireasă, era atât de fericită! Mirii au plâns! Iar la plecare, când am petrecut-o cu toții, Irina Loghin s-a întors către doctoriță și i-a spus, pe un ton blând: ”Vă rog să aveți grijă de Marinela, să fie bine!”. M-a impresionant atât de tare! Irina Loghin este o femeie cu suflet mare”, ne-a mai declarat Marinela Chelaru, pentru Playtech.ro.

Și Fuego o laudă: ”Doamna Irina Loghin este altruistă, darnică, sensibilă și iubitoare de simplitate”

Fuego, artistul care cântă adesea cu Irina Loghin, a dezvăluit, într-o postare de pe Facebook, că solista este o femeie cu inimă mare, care sare mereu în ajutorul celor aflați la greu:

”Doamna Irina Loghin este altruistă, darnică, sensibilă și iubitoare de simplitate. Niciodată nu a epatat. Am văzut cu dânsa mai bine de jumătate de planetă, am făcut două albume de succes, am câștigat un disc de platină și unul de aur pentru vânzări, multe premii, devenind o familie adevărată peste ani”.

Fuego a mai povestit și ce anume a învățat de la marea doamnă a cântului popular:

”De la doamna Irina Loghin am învățat că e important să-i asculți pe cei care te iubesc, să le fii aproape și să încerci să lași acasă toate problemele, pe scenă fiind mereu o continuă sărbătoare, pe care trebuie și tu, oricât ar fi de greu, să o celebrezi cu demnitate, iubind cu ardoare ceea ce faci. La drum, ea este energia grupului, bucuria noastră. De fapt, mă și uimește cum reușește să fie atât de tonică”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI