Actorul cu care Irina Loghin are o înțelegere secretă pe care noi am aflat-o. Are legătură cu Breaza EXCLUSIV

Actorul cu care Irina Loghin are o înțelegere secretă pe care noi am aflat-o. Are legătură cu Breaza EXCLUSIV
Irina Loghin este una din cele mai iubite soliste de muzică populară

Pe actorul Costel Constantin și Irina Loghin îi leagă o prietenie veche, de ani de zile. Mai mult, cei doi sunt vecini la Breaza. Ambii și-au cumpărat teren în zonă pe care actorul a încercat ulterior, să-l cumpere. Astăzi, Costel Constantin a decis să vorbească despre acest lucru redacției Impact.

Costel Constantin și Irina Loghin, prieteni de-o viață

Actorul Costel Constantin și Irina Loghin intenționau să fie vecini, mai ales după ce ambii au devenit proprietarii unui teren în Breaza. În timp ce actorul și-a ridicat acolo o superbă căsuță de vacanță. Aici merge foarte des cu soția sa. Cântăreața de muzică populară nu a reușit să facă vreo investiție, astfel că terenul cu pricina a rămas în paragină.

Costel Constantin a încercat, ulterior, să il cumpere, doar că răspunsul bunei sale prietene a fost cât se poate de ferm: ”Eu sunt ca țăranii, nu vând nimic”. Cum solicitarea sa a fost întâmpinată cu un refuz, actorul s-a reorientat și și-a cumpărat un alt teren.

Totuși, mare horticultor, după cum însuși se declară, Costel Constantin și-a convins colega sa ca el să planteze pomi fructiferi și pe ”teritoriul” acesteia.

”Singurul meu hobby e căsuța pe care o am la Breaza, unde am plantat peste 80 de pomi fructiferi și toate plantele din lume, chiar și coacăze, mure, zmeură. Prietena mea, Irina Loghin, m-a lăsat să plantez pomi fructiferi și pe terenul ei, unde nu a construit nimic.

Mâncăm fructe și legume numai din grădina noastră. De ceva timp, studiez horticultura. Mi-am cumpărat tot felul de cărți, m-am specializat în aces domeniu.”, a declarat Cornel Constantin pentru impact.ro.

Irina Loghin i-a cântat la ziua sa de naștere

Irina Loghin este invitata specială a lui Cornel Constantin cam la toate petrecerile din familia acestuia. Artista i-a cântat la ziua de naștere pe care a petrecut-o la un restaurant din capitală, ea fiind prietenă totodată și cu soția actorului. Irina Loghin are o carieră şi o căsnicie de invidiat cu Ion Cernea, fost campion mondial la lupte greco-romane, şi doi copii minunaţi, Irinuca şi Ciprian.

La rându-i, și Costel Constantin este împreună cu Mihaela, soția sa, de mai bine de 47 de ani. S-au cunoscut în 1974 și s-au căsătorit în 1977 și au un băiat medic chirurg. Fiecare trecuse printr-o altă căsătorie, dar s-au găsit la momentul potrivit și nu s-au mai despărțit. Ulterior au devenit unul dintre cele mai solide cupluri din show-bizz-ul autohton.

De fiecare dată când are ocazia, actorul Cornel Constantin recunoaște că Mihaela este totul pentru el. Ea este omul pe care se bazează și care îi este permanent alături. Cei doi s-au întors recent dintr-o vacanță peste hotare, petrecută la Belek – Antalya, iar sâmbătă vor pleca în alta, tot în afara granițelor. Potrivit propriilor mărturisiri, aceasta este cea de-a patra ieșire din țară, din această vară, căreia îi va urma în această lună alta, în Grecia.

”Tocmai ne-am întors dintr-un concediu în Belek – Turcia Mi-am făcut pașaportul verde european, precum și toate analizele, cu vaccinul, raapel, anticorpi, tocmai pentru că am avut multe plecări”, ne-a mai spus Cornel Constantin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI