Ce făceau Gheorghe Turda, Maria Ciobanu și Irina Loghin în trei. Artistul a recunoscut totul abia acum (exclusiv)

Ce făceau Gheorghe Turda, Maria Ciobanu și Irina Loghin în trei. Artistul a recunoscut totul abia acum (exclusiv)
Ce faceau Gheorghe Turda, Maria Ciobanu si Irina Loghin in trei. Artistul a recunoscut totul abia acum

Gheorghe Turda, Maria Ciobanu și Irina Loghin sunt trei dintre cele mai cunoscute vedete de muzică populară de la noi din țară. Cum își petreceau timpul în tinerețe și ce prietenie s-a născut între ei. Detalii inedite despre aventurile celebrilor interpreți de muzică românească. Cum se înțelegeau, de fapt, și ce se petrecea în spatele scenei, la concerte.

Ce făceau împreună Maria Ciobanu, Irina Loghin și Gheorghe Turda, în turnee

Irina Loghin, Maria Ciobanu și Gheorghe Turda nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare. Sunt printre cei mai faimoși, apreciați și talentați cântăreți de muzică populară din România, iar vocile lor inconfundabile au atins inimile a milioane de români din toate colțurile țării.

Deși au circulat multe zvonuri, de-a lungul anilor, care spuneau că Maria Ciobanu și Irina Loghin ar fi fost rivale de temut în anii comunismului, solistul Gheorghe Turda rupe tăcerea și mărturisește care este adevărul din spatele zvonurilor. Celebrul cântăreț susține că cele două mari artiste ale cântecului popular nu au fost niciodată adversare.

Ba din contră, Gheorghe Turda a declarat într-un interviu exclusiv pentru jurnaliștii de la Impact cum petreceau împreună în turnee, acum zeci de ani, împărțind o conservă de fasole cu costiță în spatele scenei.

„Deși se spunea că sunt rivale, nu era nicidecum așa. Eram mult timp în preajma lor, mă simpatizau, și știu că nu erau invidioase pe fanii lor, ele au știut să-și împartă succesul, pe atunci era altă educație, altă cultură, altă logică a lucrurilor, noi am avut o educație solidă a scenei.

Cu Maria Ciobanu și Irina Loghin am împărțit mâncarea, în turneele prin țară, dar și prin Germania, Franța, Ungaria, luam cu noi conserve de costiță cu fasole, cașcaval, salam de Sibiu, mâncam cu toții, ca într-o familie. Așa ceva, mai rar. Dar și acum ele sunt prietene, mergeau adesea împreună la băi, la munte”, a declarat Gheorghe Turda pentru impact.ro.

Irina Loghin și Maria Ciobanu, la un pas să devină cuscre

De asemenea, interpretul de muzică populară în vârstă de 73 de ani și-a exprimat admirația față de frumusețea naturală a celor două dive, fiind un iubitor al femeilor care nu au apelat la bisturiu pentru a-și retușa trăsăturile sau trupul.

„Să știți că nu-s mai interesante cu aceste adaosuri la fund, bust și față, și nici mai talentate de cum le-au plămădit mămicuțele lor, operațiile estetice nu le-au adus un plus de talent. Dar, fiecare face ce vrea”, a completat artistul pentru sursa citată.

Puțini sunt cei care știu că Maria Ciobanu și Irina Loghin au fost cât pe aici să devină rude atunci când Ionuț Dolănescu s-a îndrăgostit de Irinuca. Ale tinereții valuri au trecut, iar relația dintre cei doi nu s-a concretizat într-un mariaj, așa cum și-ar fi dorit faimoasele lor mame:

„N-a fost să fie. Irinuca e o fată minunată, educată şi cu mult bun-simţ”, spunea Ionuț Dolănescu, acum mai mult timp.

Urmăriți Playtech.ro și pe