Restaurantul din București care îi place enorm lui Ion Țiriac. Merge de fiecare dată acolo când este în țară EXCLUSIV

Restaurantul din București care îi place enorm lui Ion Țiriac. Merge de fiecare dată acolo când este în țară EXCLUSIV
Ce restaurant preferă Ion Țiriac în București?

Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică, în prezent președinele acestei federații, a fost femeia văzută cel mai des în preajma lui Ion Țiriac, în ultimii ani, motiv pentru care s-a vehiculat chiar că între aceștia ar fi existat ceva mai mult decât o frumoasă prietenie. După o pauză ceva mai lungă însă, cei doi s-au întâlnit din nou, în cele două zile petrecute în țară de miliardarul român.

Ce restaurant preferă Ion Țiriac din București: mănâncă des aici

La aproximativ un an distanță, timp în care au mai ținut legătura destul de rar, prin mesaje, Irina Deleanu și Ion Țiriac s-au întâlnit din nou, fosta sportivă fiind invitată de omul de afaceri la inaugurarea „Țiriac Tower”, un proiect dezvoltat în zona Pieței Victoriei, care acoperă o suprafață totală construită de aproximativ 20.000 de metri pătrați.

Cei doi au petrecut minute bune stând de vorbă, la discuție fiind prezentă și prietena Irinei, patroana restaurantului la care fostul tenisman obișnuiește să meargă atunci când se află în țară.

„Am discutat despre restaurant. E cu specific spaniol, în Piața Washington, Pata Negra se cheamă. Acolo îi place domnului Țiriac să meargă. De data asta nu a avut timp, a stat doar două zile în România. E restaurantul unei prietene de-a mea, care a fost și ea la inaugurare”, ne-a spus, printre altele, Irina Deleanu.

O încurajează să se mute în Spania

Totodată, fosta sportivă nu ne-a ascuns faptul că omul de afaceri a încurajat-o, în urma discuției avute, să se mute în Spania, la Marbella, unde și acesta obișnuiește să petreacă mult timp, și că miliardarul român chiar face glume pe seama faptului că Irina încă se mai implică în organizarea de competiții de gimnastică ritmică în România.

„Ion Țiriac mă încurajează să mă mut în Spania. Mi-a spus că în ciuda faptului că a vândut turneul de la Madrid el vine des la Marbella, unde vreau să mă mut. Mi-a dat și un specialist pe diabet în caz de urgență pentru cea mică. Mă gândesc serios să mă stabilesc acolo cu ambii copii, băiatului cel mare îi place mult acolo.

Voi face însă pasul ăsta după Olimpiada de la Paris. Voi vinde tot ce am aici, și vom închiria un apartament la Marbella. Domnul Țiriac m-a ajutat tot timpul când am avut nevoie. În plus, am mulți prieteni acolo”, a adăugat Irina Deleanu pentru playtech.ro.

Se cunosc de peste 25 de ani

Irina ne-a mai spus că Ion Țiriac, cu 37 de ani mai în vârstă decât ea, pe care-l cunoaște de mai bine de 25 de ani, de când era sportivă, este bărbatul care a ajutat-o și o sprijnă și-n prezent, foarte mult. Miliardarul s-a implicat total pentru a găsi soluții care să-i amelioreze afecțiunea (diabet) de care suferă fiica sa, Antonia.

„M-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu patru ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate.

A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente”, a completat aceasta.

De asemenea, Ion Țiriac i-a promis fostei campioane că în cadrul proiectului său de la Otopeni, aflat în derulare, o să facă și o sală destinată exclusiv gimnasticii ritmice.