27 ian. 2023 | 19:36

Recunoşti fetiţa dulce din imagine? Acum este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe

Monden
Recunoşti fetiţa dulce din imagine? Acum este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe

Se spune că o fotografie poate spune cât o mie de cuvinte. Imaginea din galeria foto de mai sus a reușit să stârnească o adevărată furtună în mediul online, internauții încercând să își dea seama cine este fetița. Se oferă câteva indicii: astăzi, este o cântăreață îndrăgită, actriță de succes și femeie de afaceri care a reușit să revoluționeze industria în care s-a lansat.

Cine este fetița din imagine

Doi ochi mari, căprui, părul negru ce se aranjează în cele mai frumoase bucle…cine să fie oare fetița din imaginea din galeria foto de mai sus? Internauții din aproape toate colțurile lumii au încercat să elucideze misterul, însă foarte puțini au reușit să dea răspunsul corect fără câteva indicii.

Fetița dulce din fotografie este acum o femeie în toată firea. A crescut sub lumina reflectoarelor, viața ei fiind o carte deschisă pentru milioanele de fani. Este o cântăreață de succes, bifând nominalizări premii importante – de la MTV Music Awards, până la premiile Grammy.

Este și o actriță apreciată, fiind nominalizată la ediția din acest an a premiilor Globurile de Aur 2023, la categoria „Cea mai bună actriță într-un serial TV”.

„Visele devin realitate! Sunt nominalizată la Globurile de Aur, prieteni!”, a fost reacția vedetei, după ce a aflat lista oficială a nominalizaților.

Nu în ultimul rând, fetița dulce din poza de mai sus a devenit și o femeie de afaceri de succes, compania de produse cosmetice pusă pe picioare de ea revoluționând industria beauty, produsele ei sunt acum nelipsite din trusele de machiaj ale multor femei din întreaga lume.

Ultimul indiciu: a trăit o poveste de dragoste intensă, complicată și extrem de mediatizată cu nimeni altul decât Justin Bieber.

Este vorba, desigur, despre Selena Gomez!

„Am plâns ca un bebeluș”

În 2021, Selena Gomez a mărturisit că a izbucnit în lacrimi în momentul în care a aflat că albumul său, „Revelacion”, a fost nominalizat la Premiile Grammy, la categoria Best Latin Pop.

„Am plâns ca un bebeluș. Am fost foarte entuziasmată. Am muncit mult la acest proiect, așa că a fost o surpriză plăcută. Sunt entuziasmată”, a mărturisit Selena Gomez pentru Entertainment Tonight.

Artista a reacționat atunci și în mediul online:

„Glumești?! „Revelacion” este nominalizat la Grammy! Acest proiect este special pentru mine din mai multe motive. Nu puteam să ajung la perfomanța asta fără ajutorul echipei care este mereu alături de mine. Sunt profund recunoscătoare fiecăruia dintre voi. Și fanilor, evident!”, a scris Selena pe Instagram.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro