06 nov. 2022 | 09:31

Vedeta care a primit un diagnostic cumplit. E o tulburare serioasă, viaţa i-a fost în pericol

Monden
Vedeta care a primit un diagnostic cumplit. E o tulburare serioasă, viaţa i-a fost în pericol

Vedeta care a primit un diagnostic cumplit. Într-un documentar ce urmează să fie lansat săptămâna viitoare, o celebră cântăreață vorbește deschis despre luptele sale interioare, după ce a fost diagnosticată cu o boală mentală care i-a afectat viața. La o primă vedere, ai putea spune că are lumea la picioare. Artista ascunde, însă, multe drame și suferințe.

Vedeta care a primit un diagnostic cumplit

A recunoscut public că suferă de o boală mentală în urmă cu doi ani de zile. Selena Gomez a declarat, în timpul unui live realizat pe platforma Instagram, că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. Boala este cât se poate de serioasă, afectând atât viața pacienților, cât și a celor din jur în mod semnificativ.

Săptămâna viitoare, pe Apple TV+, urmează să fie lansat un documentar în care celebra cântăreață vorbește deschis despre afecțiunea de care suferă. „Selena Gomez: My Mind & Me”/ „Selena Gomez: Eu și gândurile mele” este denumirea materialului așteptat cu sufletul la gură de către fanii artistei.

Am putea spune că vedeta are lumea la picioare. Este idolul unei întregi generații de tineri. Pe plan muzical, cântăreața a atins un succes surprinzător pentru mulți. Și totuși, povestea sa de viață ascunde multe traume. În noul material ce va fi lansat săptămâna viitoare, Selena Gomez face publice detalii neștiute până în prezent.

Cum a început totul? În anul 2018, Selena Gomez a început să audă voci, moment în care i s-a declanșat o criză psihotică. A apelat la ajutorul unui specialist, după ce devenise paranoică și nu mai reușea să își gestioneze corect emoțiile. Cântăreața a fost, ulterior, diagnosticată cu tulburare bipolară.

Cum a acceptat Selena Gomez că are tulburare bipolară

Selena Gomez a trecut printr-un adevărat iad emoțional. Din cauza numărului mare de tratamente ce i-a fost administrat, este posibil să nu mai poată concepe un copil, lucru care și l-a dorit mereu. Celebra cântăreață a ajuns și în punctul în care se gândea să-și pună capăt zilelor.

„A fost nevoie de multă muncă grea până am ajuns să accept că sunt bipolară, să învăț cum să mă descurc cu asta, pentru că nu poate să dispară”, a mărturisit Selena Gomez.

Mai târziu, artista a luat decizia de a apela la ajutorul unui alt medic psihiatru. A fost dusă la dezintoxicare, noul cadru medical care se ocupa de situația cântăreței fiind hotărât să reducă numărul uriaș de medicamente pe care le lua vedeta.

„Am crezut că lumea ar fi mai bună dacă nu aș exista”

„Am crezut că lumea ar fi mai bună dacă nu aș exista. Pur și simplu nu mă puteam mișca din pat. Nu voiam ca nimeni să vorbească cu mine. Prietenii mei îmi aduceau mâncare pentru că mă iubesc, dar niciunul dintre noi nu știa ce se întâmpla. Uneori erau săptămâni întregi în care stăteam în pat, până când chiar și mersul pe scări mă făcea să nu mai pot respira”, a spus Selena Gomez.

Spre finalul documentarului, cântăreața vorbește despre importanța respectării propriilor nevoi. Când vine vorba despre lupta cu o boală mentală, important este să recunoști asta și să nu-ți fie rușine să faci tot ce trebuie pentru a deveni mai bine, a spus vedeta.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Capital.ro
Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro