Reacţia lui Codrin Ştefănescu după ce Florin Cîţu a fost comparat cu Liviu Dragnea: „Ați luat-o razna de tot”

Reacţia lui Codrin Ştefănescu după ce Florin Cîţu a fost comparat cu Liviu Dragnea:
Reactia lui Codrin Stefanescu dupa ce Florin Citu a fost comparat cu Liviu Dragnea Ati luat-o razna de tot

Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a avut o reacție dură la adresa vicepremierului Dan Barna, care l-a comparat pe Florin Cîțu cu Liviu Dragnea. Acuzațiile la adresa reziștilor vin după ce premierul Florin Cîțu l-a revocat din funcție pe Stelian Ion, ministrul Justiției. Ce a putut să scrie în social media prietenul lui Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu a luat foc, după ce Florin Cîţu a fost comparat cu Liviu Dragnea

Într-o postare pe internet, Codrin Ștefănescu s-a arătat nemulțumit de USR-PLUS, care a făcut o comparație între Florin Cîțu, actualul premier al României, și fostul lider PSD, Liviu Dragnea, care a fost recent eliberat din închisoare. Cel mai loial om al lui Liviu Dragnea a luat „foc” în momentul în care a observat că tendința #reziștilor este aceea de a-l compara pe Florin Cîțu cu Dragnea. Enervat de comparație, Codrin Ștefănescu a răbufnit pe internet cu un mesaj de ocară destinat „trotinetiștilor” și „ciudaților” care și-au permis să vadă puncte comune între șeful său și actualul premier.

„Māi rezistilor, cum naiba sā-l comparați pe Cîțu cu Liviu Dragnea? Voi chiar n-aveți nici un pic de minte, ați luat-o razna de tot? Cum sā comparați mizerabila voastrā guvernare cu a noastrā? Când vreodată am înfometat noi poporul, am trādat interesele sale străinilor și am stat sluj in fața multinaționalelor? Voi chiar credeți cā nu veți da socotealā cândva, māi trotinetarilor, māi ciudaților?”, a precizat fostul secretar general adjunct al PSD pe Facebook.

Scandal pe scena politică

În opinia lui Ștefănescu, comparația făcută de Dan Barna este una deplasată, întrucât, cele două guvernări, PNL/USR-PLUS și PSD, ar fi total diferite. Partidul Social Democrat nu a înfometat poporul, nu a trădat interesele țării străinilor, așa cum a făcut guvernarea condusă de Florin Cîțu.

Scandalul asemănării lui Florin Cîțu cu Liviu Dragnea a început în social media, după ce premierul l-a demis pe ministrul Justiției, Stelian Ion. Paie pe foc a pus și vicepremierul Dan Barna, care a reacționat dur la vestea că premierul Cîțu l-a revocat pe ministrul Stelian Ion. Copreședintele USR l-a comparat pe Cîțu cu Liviu Dragnea și a cerut demisia acestuia.

”Florin Cițu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern. Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cițu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva. Florin Cîțu trebuie să plece”, a declarat Barna.
Urmăriți Playtech.ro și pe