28 iun. 2022 | 13:10

Răzvan Munteanu, acuzat de țepe cu criptomonede. Cum se apără soțul Deliei: „Nu e prima și nici ultima oară”

Monden
Răzvan Munteanu, acuzat de țepe cu criptomonede. Cum se apără soțul Deliei: „Nu e prima și nici ultima oară”
Răzvan Munteanu, acuzat de țepe cu criptomonede.

Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache, a rupt tăcerea, după ce i s-au adus acuzații de țepe cu criptomonede. După ce și-a câștigat notorietatea în investițiile crypto, mai mulți oameni potenți financiar au făcut investiții chiar și de milioane de euro. După ce piața crypto a intrat însă în picaj, păgubiții l-au arătat cu degetul pe soțul Deliei, pe care îl consideră vinovat și îi cer explicații. Cum se apără acum Răzvan Munteanu.

Răzvan Munteanu, acuzat de țepe cu criptomonede

Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache, s-a implicat pe piața criptomonedelor, o piață nesigură și aproape necunoscută. El a atras oameni cu bani, pe care apoi i-a convins că dacă îi urmează sfaturile își vor spori considerabil averea. Numai că piața crypto a intrat în picaj, iar bogații care sperau la tunuri financiare s-au revoltat, cerându-i explicații lui Răzvan Munteanu, care, între timp, devenise un soi de broker în materie de monede virtuale.

Răzvan Munteanu a oferit însă primele declarații despre scandalul în care a ajuns să fie implicat. El spune că nu ar avea nicio vină despre situație și îi sfătuiește pe contestatarii săi ca, pe viitor, să se implice într-o afacere numai dacă au realmente potențial.

„Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea!

Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor!

Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto„, a spus Răzvan Munteanu pentru CANCAN.RO.

Răzvan Munteanu s-a asociat cu un prieten, alături de care a pus bazele unei agenții de brokeraj Crypto, un business de tip „swingby”, numit „Stakeboards”. Cum proiectul ar fi intrat în picaj, acesta s-a mutat pe altul, denumit ”Humans”.

„Dacă oameni apropiați m-au întrebat, eu le-am spus în ce am investit, dar momentele în care am făcut-o diferă. Nu am cunoștință de vreun apropiat care să nu știe situația în detaliu sau să acuze în vreun fel.

Dacă îți arăt telefonul, am o sută de mesaje de mulțumire când e Crypto pe creștere.

Când scade, se supără toată lumea.  Sunt foarte multe variabile de care trebuie să se țină cont. Trebuie să știi când să intri, când să ieși. Dacă ai investit într-un proiect, și ești deranjat că nu scoți după șase luni, înseamnă că nu ești investitor, ci speculant.

E mare diferență! Dacă nu ai măcar patru ani într-un proiect, înseamnă că ai un interes pur speculativ”, a mai spus soțul Deliei.

Răzvan Munteanu, cuvinte dure la adresa celor care îl consideră vinovat

Răzvan Munteanu îi numește pe cei care îl consideră vinovat pentru pierderile suferite pe piața monedelor virtuale „speculanți”, și în niciun caz „investitori”.

„Dacă oamenii se iau după un lider de opinie în domeniu care și-a arătat niște rezultate pozitive, fie că el este Răzvan Munteanu sau altcineva, nu este suficient.

Trebuie să-și facă și research-ul propriu și să ia, până la urmă, o decizie proprie. Nimeni nu poate fi responsabil pentru deciziile investiționale ale unei persoane.

Trebuie să știi când să intri, când să ieși. Orice profesor de economie îți poate spune că un plan investițional minim este pe o perioadă de patru ani.

Sau că planul este între patru și zece ani, nu câteva luni. Dacă rămâi pe câteva luni ești speculant, nu investitor.

Repet, trebuie să știi când să intri, când să ieși. Pentru că se deduce din contextul următor că, pentru câteva luni, dacă intri și ieși ești speculant și trebuie să stai câțiva ani„, a mai spus Răzvan Munteanu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro