Câți bani bagă Delia Matache în primul concert după pandemie. Artista vrea să facă un show istoric EXCLUSIV

Câți bani bagă Delia Matache în primul concert după pandemie. Artista vrea să facă un show istoric EXCLUSIV
Cati bani baga Delia Matache in primul concert dupa pandemie. Artista vrea sa faca un show istoric

Delia Matache a avut tot timpul show-uri inedite, investind o mică avere pentru a veni de fiecare dată cu ceva spectaculos și exclusiv. Artista va reveni pe scenă cu primul său mare spectacol din acest an chiar pe 1 iunie, dar nu la Sala Palatului, cum își obișnuise fanii, ci în aer liber.

Delia revine în forță. Investește 50.000 euro în primul său spectacol de după pandemie. „Mi-era dor să fiu pe scenă”

Delia Matache și-a pregătit cu mare grijă revenirea în fața fanilor în primul său spectacol mare de după pandemie.

Cea mai extravagantă artistă din România se întoarce pe scenă cu un concept unic, o experiență de concert cu o abordare nonconformistă, în care cele mai cunoscute hituri ale sale vor avea un sound rockish, cu multă energie, efecte speciale, invitați surpriză și o producție impresionantă, așa cum și-a obișnuit publicul.

Și, ca la fiecare show al său, la care a venit cu ceva spectaculos și exclusiv, artista nu va face excepție nici de data aceasta. Ea a investit o mică avere, având un buget de 50.000 de euro, pentru ca spectacolul să iasă așa cum și-a propus.

Deși își obișnuise publicul cu concerte întinse pe câteva zile la Sala Palatului, Delia a ales de data aceasta o altă locație, pentru „Rockadelia”, urmând a cânta, timp de două zile, pe 1 și 2 iunie în aer liber, la Verde Stop Arena.

„Mi-era dor să fiu pe scenă, să mă reîntâlnesc cu fanii într-un show special”

„Rockadelia” este demult în planurile mele și a venit timpul să vă invit în acest univers liber, rebel, în care muzica și bucuria de a fi împreună sunt singurele care contează. Ne vedem pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena în București la Rockadelia”, a spus Delia.

Vine cu bani de acasă pentru „aroganțele” sale

Aflată constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale prin zeci de hit-uri lansate în peste 20 de ani de activitate, show-urile sale de până acum de la Sala Palatului au fost mereu sold-out. „Acadelia”, „Psihedelia” și „Deliria”, cele 3 mari spectacole ale acesteia, au avut bugete de peste 80.000 de euro.

Asta pentru că artista, conform propriilor sale mărturisiri, a vrut anumite lucruri, aroganțe și a venit cu bani de acasă, în ciuda faptului că biletele s-au vândut toate, ca „pâinea caldă”.

„Îmi place să vin cu un produs bine gândit, cu elemente deloc comune și, cel mai important, o producție de calitate la care muncesc cu o echipă imensă.

Atunci când vrei să fie ceva ce nu s-a văzut, costurile sunt mari. Atunci când vii cu bani de acasă, că vrei să faci aroganțe, îți ajută, dar nu financiar.”, declara artista.

Altfel, „aroganțele” Deliei pentru publicul său nu sunt deloc „ieftine”. Și pentru spectacolul de la începutul lunii iunie, prețul biletelor este unul destul  de ridicat, cel mai mic fiind de 99 lei, iar cel din zona VIP de 260 lei.