Câte mii de euro au dat Smiley, Gina Pistol, Delia și Răzvan Munteanu pe vacanțele de lux. S-au întâlnit în același loc

Câte mii de euro au dat Smiley, Gina Pistol, Delia și Răzvan Munteanu pe vacanțele de lux. S-au întâlnit în același loc
Ce locație exotică preferă vedetele în acest an

Smiley, Gina Pistol, Delia și Răzvan Munteanu au decis să plece în vacanță în primele zile din 2022! Vedetele nu au stat pe gânduri și au ales locații exotice pentru a sta la soare, fugind de vremea capricioasă din România. Totuși, plăcerea lor a costat mulți bani.

Câți bani au dat vedetele pe vacanțe de lux

Smiley și Gina Pistol au vrut să petreacă prima vacanță alături de fiica lor, Josephine. Vedetele și-au făcut bagajele și nu s-au ferit de zborul obositor, care a durat 10 ore. Aceștia au ales un resort de lux din Seychelles, dar nu au uitat de numeroasele aventuri și experiențe pe care le oferă locația exotică.

Micuța Josephine a fost purtată în marsupiu de către tatăl ei faimos, Smiley. Cei trei au explorat Seychelles și s-au bucurat de mâncarea delicioasă, peisajele superbe și jungla ofertantă. Ba chiar, cântărețul și Gina Pistol s-au întâlnit cu Delia Matache, aflată în vacanță alături de soțul ei.

Delia este cunoscută pentru faptul că adoră să se plimbe și nu stă pe gânduri în momentul în care își dorește să uite de stresul de zi cu zi. Vedeta și partenerul rău, Răzvan Munteanu, s-au cazat la Constance Lemuria din Praslin, un resort de lux extrem de costisitor, aflat în Seychelles.

Seychelles, destinația preferată de numeroase vedete

Mulți doar visează la facilitățile de care se bucură Delia Matache în Seychelles. Mai exact, o cazare de 6 nopți cu mic dejun pentru două persoane costă aproximativ 5.000 de euro în respectivul resort, potrivit click.ro. Cântăreața nu se uită la bani atunci când vine vorba despre plăcerea ei de a călători.

De asemenea, cei patru o să se bucure și de o întâlnire cu alte vedete care au ales respectiva locație, anume Speak și iubita lui, Ștefania. Aceștia adoră aventura, așa că nu s-au dat în lături de la nimic imediat cum au pășit în Seychelles! Cu siguranță, amintirile de acolo o să fie neprețuite.

O vacanță costă o mică avere. Ce sume uriașe au scos vedetele din buzunar

Speak și Ștefania au luat jungla la pas și s-au bucurat de orice activitate inedită. De asemenea, aceștia au apucat să se relaxeze și la plajă. Totuși, artistul și-a anunțat fanii că o să se întâlnească și cu Gina Pistol, Smiley, Delia și Răzvan Munteanu. Mulți abia așteaptă să îi vadă în formulă completă!

Bineînțeles, prețurile sunt unele piperate. Spre exemplu, un cuplu trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 10.000 de euro pentru o escapadă de două săptămâni. Acest preț acoperă cazarea și biletele de avion, fără a mai pune la socoteală suma de 3.000 de euro pentru mâncare și alte cheltuieli.