Rareș Bogdan, cu musca pe căciulă. Cum l-a putut jigni pe Orban, a auzit toată România

Rareș Bogdan, cu musca pe căciulă. Cum l-a putut jigni pe Orban, a auzit toată România
Rares Bogdan vrea sa ii ia locul lui Ludovic Orban

Rareș Bogdan se simte cu musca pe căciulă. Cum l-a putut jigni pe Orban, a auzit toată România. Acum, fostul jurnalist regretă totul.

Rareș Bogdan regretă cele spuse despre Ludovic Orban. Ce regretă cel mai mult

Rareș Bogdan se site cu muca pe căciulă după ce l-a jignit pe președintele PNL, Ludovic orban, într-un interviu. Acu, jurnalistul regretă cele spuse.

Vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a atacat pe Ludovic Orban în cadrul unui interviu zilele trecute, iar singurul lucru pe care l-a spus şi acum îl regretă este expresia ”i s-a umflat capul”.

Pe Rareș Bogdan l-a luat gura pe dinainte

Declarația neinspirată a fost făcută în cadrul unui interviu acordat pentru DigiFM. Rareș Bogdan a mai spus că a folosit în interviul respectiv un limbaj care nu l-ar caracteriza.

În plus, Rareș Bogdan a mai declarat că i-a fost scoasă din context și declarația conform căreia acesta i-a cerut demisia lui Ludovic Orban. Acesta ar fi trebuit să demisioneze după alegeri, însă acum este târziu, mai ales având în vedere că Partidul Național Liberal se pregătește de un nou Consiliu.

Rareș Bogdan a spus că a folosit un limbaj de stradă, care nu îi este caracteristic

E o exprimare căreia trebuia să-i gasesc niște sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și ar fi trebuit să găsesc alta, legată de „i s-a umflat capul”.

Nu e caracteristică limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret”, a declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan ar vrea să-i ia locul lui Ludovic Orban

Astfel, Rareș Bogdan nu exclude să candideze la președinția PNL la congresul ce va fi organizat în acest an. ”Nu exclud, dar în același timp pot să susțin pe oricine altcineva”, a mai spus Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a criticat dur pe liderul liberalilor, Ludovic Orban, la finalul săptămânii trecute. A mai spus despre acesta că a condus PNL-ul de unul singur, fără că el și alți lideri din teritoriu să aibă niciun fel de putere adevărată în cadrul guvernării.

Ludovic Orban vrea să spele rufele murdare în interiorul partidului

În plus, lui Rareș Bogdan i s-a alăturat și secretarul general al partidului, Robert Sighiartău. Acesta din urmă a spus despre Ludovic Orban că trebuie să demisioneze de la șefia partidului, pentru modul în care formațiunea politică a fost condusă, respectiv, într-un mod discreționar.

De cealaltă parte, președintele PNL, Ludovic Orban, a transmis că nu vrea să polemizeze în public și că orice are de discutat va discuta în interiorul PNL.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI