Ramona de la Clejani, mesaj disperat în fața Mirelei Vaida. Ce i-a făcut Viorica: ‘Le convenea când cerșeam’

Ramona de la Clejani, mesaj disperat în fața Mirelei Vaida. Ce i-a făcut Viorica: ‘Le convenea când cerșeam’
Ramona de la Clejani, apel disperat la Mirela Vaida

Ramona de la Clejani, fiica lui Ioniță de la Clejani, susține că este terorizată de Fulgy, fiul lui Ioniță de Clejani, și fratele ei vitreg. Astăzi, aceasta a mers la Poliție ca să ceară ordin de protecție împotriva acestuia, după ce i-ar fi trimis mai multe amenințări repetate.

Ramona de la Clejani, mesaj disperat în fața Mirelei Vaida

Ramona de la Clejani a venit la Acces Direct, disperată că copiii ei ar putea păți ceva, după ce fratele ei vitreg, Fulgy, a terorizat-o cu mesaje de amenințare pe rețelele de socializare și telefoane. De altfel, artista susține că totul a început în urmă cu mai bine de o lună, când în presă a apărut un articol în care exista și un colaj cu cei doi, fapt despre care Ramona crede că a fost declicul de la care s-a pornit acest scandal. Aceasta a făcut apel la autorități pentru a o proteja și de depus plângere penală pe numele fiului lui Ioniță de la Clejani.

Ramona de la Clejani a cerut ordin de protecție împotriva lui Fulgy

”Ma doare, am tacut o luna de zile. S-a deschis un dosar penal impotriva lui, pe baza amenintarilor. Am cerut si un ordin de restrictie. Nu mi-e teama pentru mine, ci pentru familia mea. Mamei i-a fost rau. Nu am dormit, nu am mancat. Vreau sa se faca lumina, de ce nu merge sa fie internat? El nu a fost internat, a fost ținut undeva departe ca sa se linisteasca apele”, a dezvăluit Ramona, declarându-se de-a dreptul înspăimântată de ceea ce trăiește în ultima perioadă.

Ramona mai crede și că toată această înverșunare a lui Fulgy împotriva ei poate fi cauzată și de faptul că aceasta a reușit să-și facă remarcat talentul de a cânta, dar și că poartă apelativul ”de la Clejani”.

”Nu le place ca eu sunt bine acum, eu cerseam la Londra și le convenea mai bine asta. Nu am vorbit niciodata cu el, de la 9 ani nu am mai vorbit cu ei, de cand am stat toți la o masă. Doamna Viorica mi-a zis sa nu mai tin legatura cu ei ca sunt copiii gelosi”, a mărturisit Ramona de la Clejani.

În principal, Ramona de la Clejani a fost terifiată de una dintre amenințările care ar fost primite din partea lui Fulgy.

”Mi-a trimis mesaje ca vine noaptea si imi violeaza fetele si pe mine”, a mai spus aceasta, azi, la Acces Direct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI